اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

کارشناس اقتصادی:

رکود تورمی دستاورد دولت یازدهم/ کاهش تورم منجر به کاهش سرعت افزایش قیمت می شود نه کاهش قیمت!

رکود تورمی دستاورد دولت یازدهم/ کاهش تورم منجر به کاهش سرعت افزایش قیمت می شود نه کاهش قیمت!
کارشناس اقتصادی با بیان این نکته که کاهش نرخ تورم را نمی‌توان دستاورد دولت‌ها برشمرد، گفت: در چند سال اخیر قیمت‌ها بالاست و با کاهش قدرت خرید مردم و کاهش تقاضا طبیعتا قیمت ها با سرعت کمتری کاهش پیدا می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الله عبدالملکی در گفت و گو با خبرنگار «رازق» در مورد عملکرد اقتصادی دولت، اظهار کرد: نرخ تورم در سال های اخیر کاهش پیدا کرده است اما کاهش نرخ تورم به معنای کاهش نرخ قیمت ها نیست بلکه به مفهوم کاهش سرعت افزایش قیمت ها است.

وی با بیان اینکه متأسفانه همچنان شاهد افزایش قیمت ها هستیم، گفت: تورم و گرانی دو مفهوم جدا هستند اما اینطور القاء شده که با کاهش تورم وضعیت اقتصادی مردم بهتر شده است!

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه زمانی وضعیت اقتصادی مردم بهتر می شود که نرخ تورم منفی باشد به این معنا که کاهش قیمت ها را داشته باشیم، گفت: مردم باید بدانند که با وجود کاهش تورم قیمت ها با سرعت کم رو به افزایش است و شتاب کمتری دارد.

عبدالملکی با اشاره به این نکته که کاهش تورم دستاورد مهمی برای دولت نیست، تصریح کرد: چند سال که نرخ تورم بالای ۴۰درصد باشد چند سال بعد به شکل خودکار  به ۱۵درصد و حتی زیر ۱۰درصد هم می رسد.

وی با بیان این نکته که کاهش نرخ تورم را نمی توان دستاورد دولت ها برشمرد، اضافه کرد: در چند سال اخیر قیمت ها بالاست و با کاهش قدرت خرید مردم و کاهش تقاضا طبیعتا قیمت ها با سرعت کمتری کاهش پیدا می کند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه اقدامات دولت بیشتر تورم زا بود و با بیان اینکه حجم پول و نقدینگی به شدت افزایش پیدا کرده است، گفت: این ها از جمله موارد تورم زا به شمار می روند و قدرت خرید مردم محدود شده است.

عبدالملکی با بیان اینکه در شرایطی که تورم وجود داشته باشد رکود هم اتفاق می افتد، تصریح کرد: رکود و تورم با هم اتفاق می افتد و رکود تورمی پیش می آید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رازق,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه