logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

محدودیت‌های ترافیکی تعطیلات تاسوعا و عاشورا

محدودیت‌های ترافیکی تعطیلات تاسوعا و عاشورا
وزارت راه و شهرسازی جزئیات محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی حدفاصل روزهای دوشنبه ۱۹ مهرماه تا شنبه ۲۴ مهرماه را اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ براین اساس تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ ظهر روز گذشته الی شش روز شنبه در محورهای کرج – چالوس – هراز – فیروزکوه و محور تهران – سمنان – مشهد و بالعکس ممنوع خواهد بود.

همچنین تردد انواع وسائل نقلیه از ساعت ۱۵ الی ۲۴ روز جمعه از کرج به سمت مرزن‌آباد ممنوع بوده و از ساعت ۱۸ همان روز تا ۲۴ از مرزن‌آباد به سمت کرج یک طرفه خواهد بود.

وسائل نقلیه سنگین نیز در طول این روزها محدودیت‌هایی خواهد داشت. براین اساس در محور کندوان کلیه خودروهای سنگین اجازه تردد ندارند. در محور هراز نیز در کنار ممنوعیت تردد تریلر، تردد کامیون‌ها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ۸ صبح تا ۲۴ روزهای دوشنبه، پنج‌شنبه و جمعه ممنوع خواهد بود.

در محور فیروزکوه نیز تردد کلیه تریلرها به استثنای حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی از ساعت ۸ صبح تا ۲۴ روزهای دوشنبه و جمعه از تهران به قائمشهر و بالعکس ممنوع است.

همچنین تردد کامیون‌ها نیز از ساعت ۸ تا ۲۴ روز جمعه از تهران به قائمشهر ممنوع خواهد بود.

در محور اردبیل - آستارا و محور قدیم قزوین - رشت نیز برای تردد خودروهای سنگین محدودیت‌هایی اعمال شده است.

وزارت راه و شهرسازی سه محور سی‌سخت به بیده، دهلران به اندیشمک و رامیان به شاهرود را نیز به دلیل مداخلات جوی مسدود اعلام کرده است.

همچنین آزادراه کرج – تهران، محور کندوان، محور هراز، محور فیروزکوه و محور تهران – دماوند – فیروزکوه نیز به دلیل عملیات کارگاه جاده‌ای با محدودیت ترافیکی روبرو هستند.

وزارت راه و شهرسازی آمار تردد در ۲۴ ساعت گذشته در جاده‌های اصلی کشور را نیز اعلام کرده که براین اساس آزادراه کرج – تهران با ثبت بیش از ۱۱۶ هزار تردد پرترافیک‌ترین جاده بوده و پس از آن آزادراه کرج – قزوین، تهران – کرج و قزوین – کرج قرار گرفته‌اند.

محورهای مواصلاتی تهران به پاکدشت، شهریار، ساوه و قم نیز در فهرست پرترافیک‌ترین جاده‌های شبانه‌روز گذشته جای گرفته‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

 

,

 

,

منبع:ایسنا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه