logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کینه ای که منجر به انتقام در فضای مجازی شد

کینه ای که منجر به انتقام در فضای مجازی شد
رئیس پلیس فتای همدان گفت:فردی که از طریق شبکه اجتماعی اقدام به تهدید و اخاذی نموده بود توسط کارشناسان پلیس فضای تولید و تبادل انتظامی استان شناسایی و دستگیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ اکبر امینی در گفتگو با صبح الوند، با اعلام این خبر گفت:در پی شکایت یکی از شهروندان همدانی و با در دست داشتن مرجوعه ای قضایی مبنی برتهدید و اخاذی ، به پلیس فتا مراجعه و خواستار رسیدگی به موضوع را داشته که شناسایی عامل مزاحمت در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
رئیس پلیس فتا همدان به بیان اظهارات شاکی در تحقیقات اولیه پرداخت و اظهار داشت: چندی پیش افراد ناشناس درفضای مجازی و شبکه اجتماعی فروشگاه  وی را تهدید  به آتش سوزی کردند و لذا برای این عمل نیز مبلغ یک میلیون تومان جایزه تعیین کرده بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,
,

این مقام انتظامی فرمود:کارشناسان ما با استفاده از اقدامات فنی و بکار گیری شگردهای خاص پلیسی، مجرم را با هویت معلوم شناسایی و با اخذ دستور مقام قضایی و طی عملیات غافلگیرانه دستگیر نموده و تمامی دستگاه های دیجیتال وی را ضبط و جهت بررسی به پلیس فتا انتقال دادند.
سرهنگ امینی اظهار کرد: متهم که خود از بازاریان بود در بازجویی های فنی صراحتا به بزه انتسابی اقرار و عنوان کرد: من از شاکی کینه به دل داشتم چون جنس های فروشگاه خود را ارزان تر از همه جا می فروخت و این کار را برای انتقام جویی انجام دادم.

,
,

رئیس پلیس فتا همدان در پایان ضمن بیان این مطلب که متهم برای انجام مراحل قانونی به دادسرا فرستاده شد از شهروندان خواست در صورت مواجهه با هرگونه مشکل در فضای مجازی، با شماره تلفن 2182674 تماس حاصل فرمایند.

,

انتهای پیام/.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه