اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مسافران سرگردان در ترمینال‌های شهری؛

در پایانه‌های مسافربری تاکستان چه می‌گذرد؟+تصاویر

در پایانه‌های مسافربری تاکستان چه می‌گذرد؟+تصاویر
شهر تاکستان با داشتن ۸۰ هزار نفر جمعیت هنوز از پایانه مسافربری مناسب و استاندارد بی نصیب است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  تاک پرس ، پایانه مسافربری یکی از ابتدایی ترین زیرساخت‌های شهری است، به ویژه برای شهر تاکستان که به دلیل قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی غرب به شرق کشور؛ مسافران زیادی دارد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  ,
شهر تاکستان با داشتن جایگاه صنعتی و کشاورزی دارای موقعیت خاصی است و افراد زیادی که از شهرها و استان‌های همجوار برای کارهای فصلی یا دائمی در کشاورزی و صنعت به تاکستان سفر می کنند برای بازگشت از ترمینال‌های این شهر استفاده می‌کنند. 
هم اکنون در تاکستان سه ترمینال وجود دارد که حتی یکی از آنها هم از استانداردهای لازم برخوردار نیست.
این ترمینال‌ها فاقد سالن انتظار، وسایل سرمایشی و گرمایشی و حتی سرویس بهداشتی هستند که این موضوع موجب نارضایتی مسافران و رانندگان این پایانه‌ها شده است. 
,
,
,
 
,
, ,

مهرعلیان یکی از معلمانی که مجبور است که هر روز از اسفرورین به تاکستان رفت و آمد کند، می‌گوید: هنگامی که در پایانه جنوب یا همان شال به اسفرورین هستیم برای استفاده از سرویس بهداشتی باید به پمپ بنزین مجاور یا رستوران برویم که در برخی موارد به دلیل مراجعه زیاد مسافران، با برخورد نامناسبی از سوی کارکنان پمپ بنزین و رستوران روبرو می‌شویم. 
وی می‌افزاید: در ترمینال شرق که محل سفر از تاکستان به سمت قزوین است هم اوضاع بهتر نیست و این ترمینال سالن انتظار هم ندارد. 

به گفته طاهرخانی یکی دیگر از مسافران این پایانه اوضاع زمانی بدتر می‌شود که در فصل سرما یا گرما قرار داشته باشیم.
وی ادامه می‌دهد: برخی افراد بیمار هستند و یا با کودک به این پایانه می‌آیند که باید در سرمای زمستان و گرمای تابستان در ماشین منتظر پر شدن و حرکت خودرو بمانند. 
,
,
,
,
,
,
 
,
, ,

هم اکنون ترمینال اتاق‌هایی دارد که به دلیل نبود بهداشت به محل تجمع زباله تبدیل شده و بوی بد آن موجب رنجش و عذاب مسافران و راننده‌ها شده است. 

سعید طاهرخانی راننده سواری خط تاکستان به قزوین می‌گوید: نبود امکانات در پایانه‌ها باعث شده است تا مسافران از خودروهای شخصی عبوری برای تسهیل سفر استفاده کنند. 
وی ادامه داد: این موضوع باعث شده علاوه بر کاهش مسافر پایانه‌ها خطراتی برای مسافران به دلیل ناشناس بودن راننده‌های گذری ایجاد شود. 
,
,
,
,
,
 
,
, ,

ابوالفضل رحمانی راننده مینی بوس ترمینال غرب هم وضع موجود را خجالت آور دانست و می‌افزاید: در تابستان یک کولر کنار خیابان می‌گذاریم تا باد آن داخل خودرو را خنک کند و در زمستان با پیک نیک مسافران منتظر را گرم می‌کنیم. 
رانندگان می‌گویند؛ در گذشته ترمینال‌ها یک نیروی خدماتی داشتند که هر چند عوارض شهرداری از رانندگان برای ارائه خدمات پرداخت می‌شد اما حقوق این افراد از سوی شهرداری پرداخت نشد و مجبور به ترک این محل‌ها شدند. 
همچنین این رانندگان اضافه کردند: اگر قرار است هیچ خدماتی از سوی سازمان حمل و نقل و شهرداری ارائه نشود دیگر چرا از هر سرویس مبلغ 8 هزار ریال از ما عوارض می‌گیرند؟ 
این رانندگان می‌گویند: در صورتی که این مبالغ از ما گرفته نشود حاضریم خودمان اقدام به ساماندهی پایانه‌های مسافربری کنیم.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه