logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه میاندورود:

شور و نشاط دینی عامل سلطه‌ناپذیری ایران است

شور و نشاط دینی عامل سلطه‌ناپذیری ایران است
امام جمعه میاندورود، گفت: تا زمانی که شور و نشاط دینی در ایران حاکم است کسی جرات سلطه بر این کشور را نخواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، حجت الاسلام رضا محمدنسب در خطبه‌های این هفته نماز جمعه میاندورود از همه کسانی که در برگزاری مراسمات عزاداری امام حسین(ع) و برقراری نظم و امنیت تلاش داشتند تشکر کرد و به جوانان برای نشان دادن شور و نشاط حسینی تبریک گفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با اشاره به سالروز شهادت آیت‌الله اشرفی اصفهانی پنجمین شهید محراب در 23 مهر سال 61، افزود: منافقین اوایل انقلاب سعی در ترور یاران امام داشتند که ابتدا ترور شخصیتی و اگر موفق نبودند آنها را ترور جسمی می‌کردند.

امام جمعه میاندورود با اشاره به 23 مهر روز جهانی استاندارد، خاطرنشان کرد: دشمن سعی دارد بگوید که کالای ایرانی کیفیت ندارد تا سود خودشان را بیشتر کنند اما کالای ایرانی کیفیت پایین‌تری ندارد و باید با حمایت از کالای داخلی زمینه رونق و ایجاد اشتغال را فراهم کرد.

محمدنسب بیان کرد: شرکت‌های تولیدی داخلی نیز باید تلاش کنند در کنار کمیت به کیفیت نیز توجه بیشتری داشته باشند تا مردم به سمت کالای خارجی نروند.

وی با اشاره به روز همکاری اولیاء و مربیان، گفت: اگر می‌خواهیم فرزندانمان بهتر درس بخوانند باید همکاری اولیاء با مربیان بیشتر و بهتر شود.

خطیب جمعه میاندورود همچنین با اشاره به روز جهانی عصای سفید، اضافه کرد: این نیست که اگر فردی از امکانات مادی و ظاهری برخوردار نبود نتواند کاری انجام دهد، چه بسا افراد نابینا کارهایی انجام می‌دهند که هزاران نفر از افراد بینا نمی‌توانند انجام دهند.

محمدنسب با اشاره به 25 مهر روز غذا، اظهار کرد: استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی در گرو استقلال مواد غذایی است و در چنین شرایطی واردات برنج مورد قبول نیست.

وی با انتقاد از واردات برنج در زمان برداشت محصول، بیان کرد: اگر این کار انجام شد حداقل در زمان دیگری توزیع شود تا کشاورزان متضرر نشوند.

محمدنسب با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به اقتصاد مقاومتی، تاکید کرد: مسئولان کارهای روزمره خود را به‌عنوان اقتصاد مقاومتی جا نزنند و به‌جای کار روی کاغذ در عمل اقتصاد مقاومتی را عملی کنند.

وی با محکوم کردن حمله آل سعود به مجلس ختم در یمن، گفت: آل سعود به مسلمانان از پشت خنجر می‌زد و امروز دست در دست رژیم صهیونیستی به یمن حمله کرده است.

امام جمعه میاندورود با بیان اینکه سرنوشت آل سعود سرنوشت حزب بعث عراق خواهد بود و بزودی سقوط خواهد کرد، خاطرنشان کرد: تا زمانی که شور و نشاط دینی در ایران حاکم است کسی جرات سلطه بر این کشور را نخواهد داشت.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه