logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

به بهانه سالگرد سفر تاریخی مقام معظم رهبری به قم؛

حوزه انقلابی قم؛ باطل السحرِ آنتی تز انقلاب

حوزه انقلابی قم؛ باطل السحرِ آنتی تز انقلاب
سالگرد سفر تاریخی رهبر معظم انقلاب به قم یادآور بیان و تاکید ماندگار معظم له است در دیدار با جوانان و دانشگاهیان این شهر که از قصد و برنامه دشمن برای دنبال کردن آنتی تز انقلاب از این شهر مقدس پرده برداشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سایت قم فردا، آغازین ساعات بامداد بیست و هفتم مهرماه سال 89 ساکنان آشیانه اهل بیت(ع) در صفوف منتظرانه خویش بی تاب ورود مهمانی بس عزیز و فرزانه بودند که از چند روز پیش زمزمه حضور ایشان در بین اهالی این شهر وجود داشت و بدین سان شور و شوقی حادث شد مشابه آن چه در 12 بهمن سال 57 برای ورود بت شکن قرن به میهن پدید آمد؛ مهمانی که البته خود میزبان بود چه آن که سال ها پیش از سکانداری انقلاب اسلامی، خود طلبه ای در این شهر مقدس بود و از دلِ حوزه علمیه آن سر برآورده بود.
مقام معظم رهبری وقتی در سفر تاریخی شان به دیار کریمه اهل بیت(ع) تشریف آوردند که تنها چندماهی بیشتر از خاتمه ی فتنه هشت ماهه سال 88 و خیانت و بلکه جنایت عده ای در حق نظام اسلامی و مردم باورمند و معتقد به آن نگذشته بود.
با این حال معظم له در این سفر و در دیدار جوانان و دانشگاهیان در این شهر بر نکته ای تاکید کردند که تا مدت ها به نقطه عطفی در تحلیل های ژورنالیستی و رسانه ای رسانه های ملی و بلکه بین المللی تبدیل شد.
ایشان با اشاره به این نکته که دشمنان انقلاب اسلامی برای قم و حوزه علمیه قم برنامه ریزی جدی و دامنه داری داشته و دارند، تصریح کردند: "تصمیم جبهه‌ى دشمن این بود که همچنان که قم پایگاه عظمت اسلام و برافراشته شدن پرچم انقلاب بود، در همین قم آنتى‌تز انقلاب را به وجود بیاورند؛ اینجا را بکنند پایگاه ضدیت با انقلاب؛ براى این تلاش کردند، براى این برنامه‌ریزى کردند. از انواع و اقسام شیوه‌ها استفاده کردند؛ از جمله کار کردن روى فکر مردم قم، روى احساسات مردم قم، شاید بتوانند این احساسات را خاموش کنند یا کمرنگ کنند. بنابراین در این سالها خیلى کار شده است"
اشاره دقیق و هوشمندانه رهبر معظم انقلاب نه برای آن سال و این سال که برای همیشه باید مورد توجه مردم و مسئولان شهری باشد که شاید از حیث جمعیت و جاذبه های جغرافیایی جزو شهرهای متوسط ایران اسلامی باشد، اما از حیث تاثیرگذاری و بُرد رسانه ای پیام انقلاب اسلامی و مکتب تشیع در کل جهان حرف اول را می زند.
به خصوص با وجود حوزه علمیه و بیوت و دفاتر علما و مراجع معظم تقلید، اهمیت این شهر صدچندان می شود چه آن که به عنوان عش آل محمد(ص) از این نقطه مقدس پیام اسلام ناب محمدی که در تشیع اثنی عشری تجلی یافته صادر می شود.
البته مقصود همانا اسلام انقلابی است که امام راحل شاخصه های آن را نه فقط برای ملت ما که برای کل جهان تبیین کردند و از این رو خلف صالح ایشان حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای بر لزوم حفظ و تقویت روحیه انقلابی در بین حوزه های علمیه تاکید می نمایند.
امام راحل تز انقلاب اسلامی را از این شهر و به ویژه از قیام تاریخی 15 خرداد 42 ارایه و نشر دادند و اینک که 53 سال از آن واقعه می گذرد، هنوز هم تداوم این روند باید از قم باشد و از همین روست که دشمنان نیز در طول این سال ها هیچ گاه بیکار ننشسته و بر روی آنتی تز انقلاب از همین شهر سرمایه گذاری و برنامه ریزی کرده اند و می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قم فردا,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه