اخبار داغ
  1. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  2. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  3. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  4. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  5. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  6. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  7. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  8. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  9. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  10. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  11. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  12. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  13. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  14. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  15. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  16. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  17. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  20. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد

تبلیغ لوازم آرایشی در نمایشگاه کتاب

تبلیغ لوازم آرایشی در نمایشگاه کتاب
از میان حجم گسترده ای از تبلیغات در نمایشگاه کتاب بیلبوردهای تبلیغاتی لوزام آرایشی به چشم می‌خورد که در نوع خودش عجیب است!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از خبرگزاری دانشجو،  نمایشگاه کتاب مهم ترین رویداد فرهنگی کشور در یک سال به شمار می آید فضایی فرهنگی که به توسعه کتاب و کتاب خوانی در کشور کمک شایانی می کند. بنابراین انتظار می رود تبلیغات حاکم بر نمایشگاه هم متناسب با این فضای فرهنگی و البته هدفمند باشند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

هرساله همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب تبلیغات متنوعی به چشم می‌خورد و البته بر حجم این تبلیغات سال به سال نسبت به سال گذشته افزوده می شود. گذشته از تبلیغ و فروش خوراکی ها و مجسمه ها و وسایلی عجیب و غریب در نمایشگاه که هیچ ربطی به کتاب ندارند در حاشیه تبلیغات بعضا تبلیغات عجیبی دیده می شود.

اما سوال اصلی اینجاست که آیا نمایشگاه کتاب مکان مناسبی برای اینگونه تبلیغات است؟ و چه کسانی نسبت به این تبلیغات پاسخگو هستند؟

بعضا تبلیغات و بیلبوردهایی در نمایشگاه به چشم می خورد و جالب تر اینکه در نمایشگاه کتاب برای لوازم آرایشی بهداشتی هم تبلیغ می کنند!

در بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب یکی از تبلیغات عجیب نصب یک بیلبورد تبلیغاتی لوازم آرایش بر بام شبستان مصلی و بخش سالن کتاب های عمومی است.

در این بیلبورد تبلیغاتی عکس یک لوازم آرایش از یکی از مارک های معتبرجهان نصب شده است!

حال اینکه هدف این تبلیغ آن هم در نمایشگاه کتاب تهران چیست نمی دانیم؟ اما به هرحال آیا نمایشگاه کتاب می تواند فضای مناسبی برای اینگونه تبلیغات باشد؟ با این وضع در سال های آینده قطعا باید شاهد حجم بیشتری از تبلیغات این چنینی در نمایشگاه باشیم. نمایشگاهی که همه چیز در آن پیدا می شود غیر از کتاب!

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه