اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرکل آموزش و پرورش قزوین:

برنامه مکمل یاری در 650 مدرسه استان آغاز شد

برنامه مکمل یاری در 650 مدرسه استان آغاز شد
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین از آغاز اجرای طرح مکمل یاری با قرص ویتامین D در 650 مدرسه دخترانه استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از   صبح قزوین، برنامه مکمل‌یاری با قرص ویتامین D در 650 مدرسه متوسطه دخترانه و پسرانه استان قزوین با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین آغاز شد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

سالار قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین صبح امروز(چهارشنبه) از آغاز اجرای طرح مکمل یاری با قرص ویتامین D در 650 مدرسه دخترانه استان خبر داد و گفت: این طرح طی 9 ماه به صورت هر ماه یک عدد قرص ویتامین D بین 89 هزار و 500 دانش‌آموز دختر و پسر دوره اول و دوم متوسطه اجرا می‌شود. 
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: اجرای طرح مکمل یاری با قرص ویتامین D یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین برنامه‌ها در آموزش و پرورش است، در واقع این ویتامین موجب افزایش جذب کلسیم از روده و انتقال آن به استخوان‌‌ها برای حفظ میزان کلسیم و فسفر می‌شود و کمبود آن نیز موجب پوکی استخوان در بزرگسالی و راشیتیسم در کودکی می‌شود. 
قاسمی ادامه داد: قرار گرفتن در معرض تابش مستقیم نور خورشید هفته‌‌ای دو بار به مدت 20 دقیقه همچنین مصرف ماهی، تخم مرغ، لبنیات، غلات و میوه‌ها می‌تواند در جبران کمبودهای ویتامین دی موثر باشد. 
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: طرح مکمل یاری با قرص ویتامین D با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین بطور 100 درصدی در تمام مدارس دخترانه و پسرانه دوره اول و دوم متوسطه اجرا می شود. 
وی افزود: همچنین علاوه بر توزیع قرص بین دانش‌آموزان، برنامه آموزشی ویژه دانش‌آموزان، والدین و معلمان و مربیان در مدارس اجرا می‌شود تا همگان با اهداف طرح آشنا و مزیت‌های استفاده از آن را بشناسند. 
گفتنی است، مراسم استانی اجرای مکمل یاری با قرص ویتامین D در دبیرستان پسرانه پارس ناحیه یک قزوین با حضور مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد همچنین در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از مواد غذایی و نیز مسابقه نقاشی همگانی با موضوع تغذیه سالم برگزار شد. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه