logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

رونق مجدد گمرک بین المللی سرو

فعالیت مجدد ترانزیت کالا از گمرک مرزی سرو بعد از چندین ماه وقفه+تصاویر

فعالیت مجدد ترانزیت کالا از گمرک مرزی سرو بعد از چندین ماه وقفه+تصاویر
ترانزیت کالا از گمرک بین المللی سرو که به دلیل نا امنی های اخیر ترکیه و همچنین عملیات عمرانی و راه سازی این کشور به حالت تعطیل در آمده بود با توافقات صورت گرفته در سطح بین الملی دوباره شروع به فعالیت نمود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سیلوانا نیوز،چندین ماه بعد از تعطیلی پایانه مرزی سرو ارومیه و اسن دره ترکیه با توافقات صورت گرفته ی اخیر و بازگشایی مجدد شاهد ترافیک شدید ترانزیک کلا و عبور و مرور در گمرک بین المللی سرو ارومیه هستیم .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیلوانا نیوز,

در شرایط فعلی ترانزیت کالا یکی از ارکان مهم در بخش اقتصاد به شمار می آید که کاهش و افزایش آن می تواند تآثیر قابل  توجهی در چرخه اقتصاد منطقه و همچنین کشور داشته باشد شهر سرو از جمله مناطقی میباشد که با قرار گرفتن در موقعیت جعرافیایی مناسب  می تواند با افزایش و گسترش شبکه های ترانزیتی نقش مثبت و تآثیر گزاری را در اقتصاد کشور ایفا کند.

,

متاسفانه در یک سال اخیر نا امنی های به وجود آمده در ترکیه و همچنین عملیات عمرانی و راه سازی کشور ترکیه این بخش از اقتصاد کشور و به خصوص منطقه را تحت تآثیر قرار داده بود واین امر باعث بروز مشکلاتی در تبادلات مرزی کشورمان با ترکیه منجر شده بود  که با توافقات صورت گرفته در سطح بین الملی ترانزیت کالا از گمرک مرزی سرو دوباره  شروع به فعالیت کرد و هم اکنون ترانزیت به طور منظم از این گمرک در حال انجام میباشد که با ادامه این روند به زودی امید میرود شاهد رونق در قسمت های مختلف اقتصاد باشیم.

,

اما موضوعی که گمرک سرو را نسبت به سایر گمرکات  متمایز ساخته  می توان به موقعیت راهبردی و جعرافیایی ان  وهمچنین فاصله کم آن با مرکز شهر سرو  ارومیه  اشاره کرد که با بهره برداری صحیح از فرصتها و زیر ساختها و همچنین تلاش برای جذب سرمایه گزاران داخلی در منطقه و از طرفی دیگر با تبلیغات گسترده می تواند در آینده تجاری منطقه موثر باشد . البته در ماه های گذشته اقدامهای خوبی در این خصوص صورت  گرفته است و تآثیر به سزایی در رونق بازار سرو وهمچنین  زمینه ورود گردشگر به منطقه فراهم گردیده است. 

,

 

,

6666666 588ca

, 6666666 588ca,

888888 9677e

, 888888 9677e,
 
,

 

,

انتهای پیام/

,

6666666 588ca

, 6666666 588ca,

888888 9677e

, 888888 9677e,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه