logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سخنگوی فراکسیون امید در گفت‌وگو با دانا:

دولت ترمیم کابینه را ادامه دهد/انتظار فراکسیون امید برای تغییرات گسترده در کابینه/ نماینده های فراکسیون در شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان به زودی انتخاب می‌شوند

دولت ترمیم کابینه را ادامه دهد/انتظار فراکسیون امید برای تغییرات گسترده در کابینه/ نماینده های فراکسیون در شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان به زودی انتخاب می‌شوند
بهرام پارسایی در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم تغییر وزرایی که جزء بدنه اقتصادی دولت محسوب می‌شوند و در اقتصاد کشور تاثیرگذار هستند گفت: انتظار فراکسیون امید و مردم ایجاد تغییرات در دولت است، چون دولت کابینه‌اش را بر اساس چینش مجلس نهم انتخاب کرده است با تغییر 80 درصدی که در ترکیب مجلس دهم رخ داد، دست دولت برای ایجاد تغییرات باز شده است.
[

بهرام پارسایی سخنگوی فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص نظر فراکسیون امید درباره وزرای پیشنهادی سوی دولت اظهار داشت: فراکسیون امید از شروع مجلس دهم منتظر تغییرات گسترده در دولت بود و سیاست اصلی فراکسیون حمایت از سیاست‌های دولت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در خصوص حمایت فراکسیون امید از افراد معرفی شده گفت: این دوستان باید در فراکسیون حاضر شوند و برنامه‌های خودشان را ارائه دهند تا بتوانیم درخصوص دادن رای اعتماد به آن‌ها تصمیم بگیریم ولی در کل موضع فراکسیون امید حمایت از سیاست‌های دولت‌ است.

,

سخنگوی فراکسیون امید مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم تغییر وزرایی که جزء بدنه اقتصادی دولت محسوب می‌شوند و در اقتصاد کشور تاثیرگذار هستند عنوان کرد: انتظار فراکسیون امید و مردم ایجاد تغییرات در دولت است، چون دولت کابینه‌اش را بر اساس چینش مجلس نهم انتخاب کرده است با تغییر 80 درصدی که در ترکیب مجلس دهم رخ داد، دست دولت برای ایجاد تغییرات باز شده است.

,

پارسایی ادامه داد: همین اقدام دولت هم در راستای مطالبات زیر مجموعه‌های مربوط به این وزارت خانه‌ها یک گام مثبتی است ولی انتظارات جامعه و فراکسیون برای تقویت دولت، اهداف و وعده‌هایی که به مردم داده است این است که ترمیم کابینه را کامل کند.

,

وی با بیان اینکه برنامه وزرای پیشنهادی مشخص می‌کند که در مجلس رای می‌آورند یا نه گفت: در جلسه روز یکشنبه بحث حضور نماینده‌ فراکسیون در شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان و شورای هماهنگی اصلاحات مطرح شد که اکثریت با این حضور موافق بودند.

,

سخنگوی فراکسیون امید در خصوص تعداد کاندیداها برای حضور در شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان گفت: تعداد چشم‌گیری ازنمایندگان برای حضور در شورا کاندیدا شده‌اند که در اولین جلسه شورای مرکزی فراکسیون امید از طریق رای‌گیری اعضا مشخص می‌شوند.

,

پارسایی در خصوص سهم بانوان در این انتخابات گفت: الویت ما این است که جامعه زنان و بانوان همه جا حضور داشته باشند ولی در اینجا این مسئله را تفکیک نکردیم.

,

 

,

انتهای پیام/نج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه