اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در اهواز:

نباید منتظر باشیم کشورهای فرانسه و آلمان در مورد ظرفیت‌های اقتصادی ما نظر دهند

نباید منتظر باشیم کشورهای فرانسه و آلمان در مورد ظرفیت‌های اقتصادی ما نظر دهند
صلاحی گفت: هیچ منطقه‌ای به‌جز منطقه غرب آسیا و روسیه در سال 2040 نمی‌تواند قطره‌ای نفت صادر کنند لذا ایران در راهبردی‌ترین منطقه جهان است و آمریکایی‌ها نتوانستند نقش ایران را در این منطقه کم‌رنگ کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب:سهراب صلاحی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در همایش مجمع عالی بسیج استان خوزستان اظهار کرد: اگر از بنده سؤال کنید بسیج یعنی چه بسیج آن نهاد مردمی است که وظیفه‌اش ساماندهی توانمندی‌های مردمی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی است.

وی به اهداف متعالی انقلاب و بسیج اشاره کرد و ادامه داد: تبدیل جمهوری اسلامی به قدرت بین‌المللی در حوزه جغرافیای ایران اسلامی، استقرار تمدن نوین اسلامی در حوزه بین‌الملل اسلامی و تشکیل قطب کشورهای آزادی‌خواه و ضد نظام سلطه در عرصه جهانی از اهداف انقلاب و بسیج هستند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: استقرار هر تمدنی نیازمند یک قدرت بین‌المللی است و در جهان اسلام سه ملت ایران، بین‌النهرین عراق امروزی و ملت مصر تمدن ساز بودند؛ آیا امروز کسی از عراق و مصر انتظار دارد که عَلَم محور ایجاد تمدن نوین اسلامی را در دست بگیرد.

صلاحی افزود: حسنین هیکل روزنامه‌نگار معروف مصری خطاب به اعراب گفت که شما نمی‌توانید کاری کنید لذا یا باید به آمریکا و یا ایران متوسل بشوید که به شما توصیه می‌کنم متوسل به ایران شوید.

وی با تأکید بر اینکه امروز جمهوری اسلامی محور حرکت تمدن نوین اسلامی است تصریح کرد: برای اینکه ایران را تبدیل به یک قدرت بین‌المللی کنیم باید از بسیاری از ظرفیت‌های راهبردی در منطقه، ظرفیت انرژی در منطقه، ظرفیت منابع و معادن ایران و ظرفیت رهبری استفاده کرد.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور اظهار کرد: امریکا باآن‌همه پیشرفت‌های نظامی و علمی، در منطقه غرب آسیا در مقابل انقلاب اسلامی قرار گرفت و امروز همه می‌گویند که آمریکا در عراق از جمهوری اسلامی شکست‌خورده است.

صلاحی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران یکی از قدرت‌های جهان است گفت: هیچ منطقه‌ای به‌جز منطقه غرب آسیا و روسیه در سال 2040 نمی‌تواند قطره‌ای نفت صادر کنند لذا ایران در راهبردی‌ترین منطقه جهان است و آمریکایی‌ها نتوانستند نقش ایران را در این منطقه کم‌رنگ کنند.

وی کسانی را که فکر می‌کردند با مذاکره با آمریکا مشکلات کشور حل می‌شود مورد خطاب قرارداد و بیان کرد: بعضی‌ها فکر می‌کردند آمریکا، تحریم تنها برگی که در دست دارد را با مذاکره کنار خواهد گذاشت ولی این‌طور نشد چراکه آمریکایی‌ها در مقابل ما و در همه میدان‌ها شکست‌خورده‌اند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور یادآور شد: اگر آمریکا طالب مذاکره بودند چرا درزمانی که رییس‌جمهور دولت هشتم جمهوری اسلامی ایران به بوش نامه نوشت و تعهداتی کرد، اتفاقی نیفتاد.

صلاحی ادامه داد: سال 2009 آقای گالبرایت آمریکایی کتابی نوشته و در آن می‌گوید آقای بوش قول دادی به عراق که رفتید ایران را مهار کنید ولی امروز به یک قدرت غیرمهارشدنی تبدیل‌شده است.

وی افزود: در کتاب گالبرایت آمده است که رییس‌جمهور دولت هشتم ایران در نامه به بوش متعهد شده بود که حزب‌الله را خلع سلاح کند و اسرائیل را به رسمیت بشناسد و حقوق بشر را رعایت کند، ولی بوش در جواب نامه گفته بود ما آمده‌ایم در عراق که ایران را تنبیه کنیم.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشوردر بخش دیگری از سخنان خود بابیان اینکه دستورات و راهکار اقتصاد در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری است تصریح کرد: شرط عملیاتی شدن دستورات مقام معظم رهبری عزم ملی، نگاه و روش انقلابی، برنامه‌ریزی دقیق و اجماع مردم است.

صلاحی با تأکید بر دعوت از دانش‌آموزان، دانشجویان و دانش‌آموختگان در برنامه‌های اقتصادی اذعان کرد: نباید منتظر باشیم کشورهای فرانسه و آلمان بیایند و در مورد ظرفیت‌های اقتصادی ما نظر بدهند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور بیان کرد: کشور ایران دارای رتبه 18 یا 19 در دنیا بوده که باید به اعداد تک‌رقمی تبدیل شود.

وی تأکید کرد: اکنون در حال تدوین سند ملی کارگروه‌های مجمع بسیج درزمینهٔ تولید و صادرات کشور هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه