logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

خطیب جمعه ی بنجار؛

برخورد با اختلاس گران به مطالبه ی عمومی تبدیل شده است/ مسئولین و نمایندگان مجلس خواست نسبت به تصویب جداگانه منطقه آزاد همت گمارند

برخورد با اختلاس گران به مطالبه ی عمومی تبدیل شده است/ مسئولین و نمایندگان مجلس خواست نسبت به تصویب جداگانه منطقه آزاد همت گمارند
امام جمعه ی شهر بنجار عنوان کرد: مسئولین و نمایندگان مجلس نسبت به تصویب جداگانه منطقه آزاد همت بیشتری به خرج بدهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  پایگاه خبری اوشیدا؛ حجه الاسلام و المسلمین محمود پارسا در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر بنجار ابراز داشت: مسئولین و نمایندگان مجلس نسبت به تصویب جداگانه منطقه آزاد همت بیشتری به خرج بدهند و با توجه به خشکسالیهای ۱۸ ساله و مهاجرت چندین هزار نفری مردم از منطقه بدلیل عدم شغل و بستن مرز خواهان عنایت بیشتر مسئولین به منطقه دارالولایه سیستان هستیم.

وی در این راستا افزود: مسولین مسئله سیستان را سیاسی نکنند چرا که در این قضیه بیشترین ضرر و خسارت را مردم خواهند دید و باعث آسیب جدی به تنگه احد جمهوری اسلامی خواهد شد.

پارسا با بیان اینکه، شهید حسین فهمیده علی رغم سن کم از لحاظ فکری و عقیدتی به حد اعلا رسیده بود بنابراین نوجوانان باید این شهید بزرگوار را در زندگی الگو قرار دهند ادامه داد: در تاریخ ۱۳ آبان سه رویداد مهم اتفاق افتاد به طوری که تسخیر لانه جاسوسی امریکا، روز دانش آموز و روز استکبار جهانی و روز تبعید حضرت امام از ایران به ترکیه در این روز اتفاق افتاده است.

خطیب جمعه ی بنجار با عنوان اینکه، اگر غلطی از دشمنان ایران سر بزند با پاسخ سخت و محکم ایران مواجه خواهند بود اظهار داشت: تبعید امام خمینی به ترکیه، نقطه عطفی در تاریخ ایران اسلامی است و نشان داد که امریکا با اصل اسلام مخالف است و رابطه امریکا و ایران طبق فرمایش امام مثل گرگ و میش است که در این راستا آمریکا به هیچ وجه قابل اعتماد نیست.

پارسا در ادامه با اشاره به اختلاس هشت هزار میلیاردی مدیر عامل صندوق ذخیره فرهنگیان چند نکته را بیان کرد: صندوقی که با نیت کمک به وضع معیشت و اقتصادی فرهنگیان عزیز دائر شده در جیب اختلاس گران قرار گرفته همچنین، این مشکلات و اختلاسهایی که در چند ماه اخیر رسانه ای شده به یک مطالبه عمومی تبدیل شده است.

امام جمعه ی بنجار بیان داشت: دستگاه قضایی باید در موضوع اختلاس ورود جدی تری داشته باشند و ضمن برگشت مبلغ اختلاس شده به چنین افرادی به شدت برخورد کند تا مایه ی عبرت برای دیگران شود تا کسی جرات دستبرد به اموال مردم را نداشته باشد.

انتهای پیام///

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه