اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

نشنال اینترست مطرح کرد:

هراس آمریکا از اعزام نیروی زمینی به سوریه/ دمشق تنها مهره باقی مانده مسکو در منطقه است

هراس آمریکا از اعزام نیروی زمینی به سوریه/ دمشق تنها مهره باقی مانده مسکو در منطقه است
بشار اسد و سوریه تنها متحده روسیه در منطقه است که هنوز پابرجا مانده و تنها مکان در خاورمیانه است که روسیه پایگاه‌های هوایی و دریایی خود را در آنجا واقع کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سناباد نیوز، از هم اکنون میان مشاوران هیلاری کلینتون برای راهکارهایی که باید بعد انتخابات در سوریه پیاده کنند اختلاف نظرهایی به وجود آمده است. این مشاجرات بین آن‌هایی که خواهان درگیری بیشتر آمریکا در سوریه- مخصوصاً حامیان ایجاد منطقه امن- و آن‌هایی است که اعزام نیروی زمینی ایالات متحده به جنگ سوریه را خطرناک و بی‌فایده می‌خوانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سناباد نیوز,

نشریه نشنال اینترست با بیان این مطلب نوشت: ایالات متحده دیگر به دنبال تغییر اجباری رژیم در سوریه نیست، بلکه در جهت برطرف شدن خصومت‌ها و به میز مذاکره نشستن طرف‌های درگیر تلاش می‌کند. در چهار سال اول جنگ داخلی تراژیک سوریه، ایالات متحده اصرار داشت که بشار اسد، رئیس جمهور سوریه باید به عنوان پیش شرط مذاکرات صلح برکنار شود، اما در یک سال و نیم گذشته، ایالات متحده اگر چه این موضع را نگه داشته است اما تغییراتی در آن به عنوان راه فرار ایجاد کرده است. همزمان، بشار اسد در این مدت توانسته دستاوردهای خوبی در مقابل تروریست‌ها کسب کند و کشور را پابرجا نگه دارد.

,

یکی از دلایل تغییر رویکرد ایالات متحده، روسیه است. مسکو عمیقاً در سوریه و رژیم بشار اسد سرمایه‌گذاری کرده است. بعد از اینکه آمریکا عراق را اشغال کرد، روسیه یکی از عوامل نفوذ در منطقه را از دست داد. بعد از آن نیز مصر از بین رفت.

,

بشار اسد و سوریه تنها متحده روسیه در منطقه است که هنوز پابرجاست و تنها مکان در خاورمیانه است که روسیه پایگاه‌های هوایی و دریایی خود را در آنجا واقع کرده است (روابط دو کشور ایران و روسیه نیز در حال گرم شدن است). بنابراین، باقی نگه داشتن اسد در قدرت برای روسیه از اهمیت بالایی برخوردار است.

,

نشنال اینترست در پایان نوشت: ایالات متحده برای پایان دادن به جنگ سوریه هیچ راهی به جز همکاری با روسیه ندارد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه