logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

سهم صنعت خودرو از تولید ناخالص داخلی

سهم صنعت خودرو از تولید ناخالص داخلی
در حالی سهم خودروسازان از تولید ناخالص داخلی (GDP) طی سال گذشته در حدود ۲/ ۲ درصد بود که مقایسه میزان این سهم با سال ۹۳ نشان از کاهش ۵/ ۰ درصدی این شاخص دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از یک میلیون و 317 هزار و 500 میلیارد تومان تولید ناخالص داخلی کشور در سال گذشته، خودروسازان داخلی با فروش 29 هزار و 402 میلیارد تومانی توانسته‌اند سهم 2/ 2 درصدی از GDP داشته باشند.در شرایطی سهم خودروسازان از GDP کاهش 5/ 0 درصدی را نشان می‌دهد که سال گذشته بنا به دلایلی چون کاهش قدرت خرید مشتریان، انتظار ورود خودروهای جدید ناشی از تسهیل مبادلات خارجی پس از امضای توافقنامه هسته‌ای و... مشتریان را از خرید خودرو رویگردان کرده بود. موضوعی که موجب شد صنعت خودرو کشور تنها 977 هزار دستگاه خودرو تولید کند. این در حالی است که خودروسازان طی سال 1393 به میزان یک میلیون و 150 هزار دستگاه خودرو تولید کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش اقتصاد اقتصاد، به گفته کارشناسان سهم صنعت خودرو کشور در GDPنشان از اهمیت این صنعت در رشد تولید، افزایش ارزش افزوده بخش صنعت و به‌خصوص رشد اقتصادی کشور دارد؛ بنابراین در صورتی که میزان سهم خودروسازی کشور از GDP کاهش پیدا کند، به معنی کاهش تولید خودرو در کشور و به‌دنبال آن افت تولید ناخالص ملی و درآمد کشور است. از آنجا که صنعت خودرو کشور اثر جدی در افزایش ارزش افزوده بخش صنعت دارد، قطعا این موضوع موجب افزایش تولید ناخالص داخلی کشور خواهد شد. بررسی سهم صنعت خودرو کشورهای دیگر در GDP سال 2015 نشان‌دهنده آن است که خودروسازی نقش مهمی در درآمدهای این کشورها دارد؛ به‌طوری‌که صنعت خودرو چین با تولید ناخالص داخلی10 هزار و 983 میلیارد دلار توانسته سهم 7 درصدی را به خود اختصاص دهد. بعد از چین، برزیل با یک هزار و 773 میلیارد دلار توانسته سهم 5 درصدی از تولید ناخالص داخلی را از آن خود کرده است.بر همین اساس کارشناسان معتقدند، صنعت خودرو کشور با برنامه‌ریزی می‌تواند سهم 2/ 2 درصدی خود در GDP را تا 5 درصد افزایش دهد. رقمی که نشان از اهمیت صنعت خودرو کشور در بخش تولید دارد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه