به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباسعلی حسین آبادی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری جوین در گفتگو با آل نوراظهار داشت: پیگیری اعتراضات ثبت شده در کمسیون رسیدگی به اراضی اختلافی (کمسیون ماده واحده) در شهرستان، پس از بازگشایی مجدد این کمسیون از مرداد ماه ۹۴ ، آغاز شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آل نور, آل نور,,
وی افزود: در اجرای بند ۱ ماده ۴۵ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، مصوب اردیبهشت ماه سال ۹۴ مجلس شورای اسلامی، موضوع اصلاح تبصره ۱ ماده ۹ قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی، دفاتر ثبت اعتراض دبیرخانه هیئت رسیدگی به اعتراضات (ماده واحده) شهرستان که براساس بخشنامه شماره ۲۸۲۴۱/۵۱/۹۰ مورخ ۱۹/۵/۹۰ بسته شده بود، مجددا ” مفتوح و تا کنون نسبت به پذیرش و ثبت اعتراضات تعداد ۱۶۰ نفر از اشخاص حقیقی و حقوقی که نسبت به ملی شدن اراضی معترض می باشند اقدام کرده است.
,,
,
حسینآبادی تصریح کرد: کار رسیدگی به اعتراضات ثبت شده در کارگروه رفع تداخلات اجراهای موازی مدیریت جهادکشاورزی و کمسیون ماده واحده آغاز و به تعداد ۷۲ پرونده بازدید و توسط قاضی محترم کمسیون رای صادر و به ذی نفعان ابلاغ شده است.
,,
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جوین در پایان از کلیه افراد حقیقی و حقوقی که نسبت به اجرای قانون ملی شدن در اراضی ملی معترض می باشند درخواست کرد تا با در دست داشتن نقشه و مدارک مالکیت اراضی مورد اختلاف، به دبیرخانه کمسیون مذکور مستقر در اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان جوین مراجعه کنند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه