اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مرکز غیر مجاز توزیع گاز ال پی جی در اراک پلمب شد

مرکز غیر مجاز توزیع گاز ال پی جی در اراک پلمب شد
رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: در طرح نظارتی اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان، یک مرکز غیرمجاز توزیع گاز ال پی جی در اراک پلمب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرگرد ““مهدی تقوی نیا” رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری اراک امروز؛ در این باره گفت: در پی دریافت گزارش هایی مبنی بر بروز تخلفاتی در یکی از مراکز توزیع گاز مایع در حوالی شهر اراک بررسی موضوع به صورت ویژه در دستور ماموران نظارت بر اماکن عمومی پلیس استان قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک امروز,


تقوی نیا اظهار کرد: پس از انجام تحقیقات میدانی و با توجه به اهمیت موضوع، با هماهنگی دستگاه قضایی و آتش نشانی ، تیمی از ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی پلیس استان، این مرکز را که به صورت غیر مجاز اقدام به توزیع گاز ال پی جی به وسایل نقلیه می کرد، پلمب کردند.

,
,

وی تامین امنیت جانی مردم از وظایف مهم عنوان کرد و افزود: باید از رواج نصب غیرمجاز تجهیزات گاز ال پی جی به خودروها در اراک جلوگیری کنیم.

,

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: خطر و خسارت انفجار سیلندر گاز ال پی جی بیشتر از سایر گاز هاست و اقدام جدی در برخورد با عامل یا عاملان نصب آن در اراک ضرورت دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه