logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش یک نماینده به سیاست های اشتغال دولت تدبیر و امید؛

200 کارگر مهاجر بلوچ از کار تعدیل شدند/ چه کسی پاسخگو است؟

200 کارگر مهاجر بلوچ از کار تعدیل شدند/ چه کسی پاسخگو است؟
۲۰۰ کارگر مهاجر بلوچ شاغل در پارس جنوبی عسلویه در اعتراض به تعدیل از کار و عدم پرداخت حق و حقوق به رئیس جمهور نامه نوشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا هدایت الله میرمرادزهی نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با عصر هامون با اشاره به نامه بیش از ۲۰۰ کارگر بلوچ شاغل در منطقه آزاد تجاری – صنعتی عسلویه خطاب به رئیس جمهور در اعتراض به شرایط ناعادلانه کاری شان گفت: کارگرانی که چندی پیش در عسلویه مشغول به کار بودند به دلایلی نامعلوم از کار تعدیل و حق و حقوقشان پرداخت نشده است.
وی ادامه داد: در خواست ما به عنوان خدمتگذار مردم این است که طبق قانون کار ، این کارگران دوباره در این شرکت مشغول به کار و حق و حقوقشان پرداخت شود.
میرمرادزهی افزود: ما به عنوان خدمتگذاران مردم رسالتمان این است که برای مردم شغل ایجاد کنیم نه اینکه بیکار کنیم و دغدغه شان را افزایش دهیم.
نماینده مردم سراوان با انتقاد از شاخص‌های پایین توسعه اقتصادی در استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از دولت تدبیر و امید انتظار می‌رود برای بهبود شرایط اشتغال در این استان اقدامات جدی انجام دهد که این مهم در سایه توسعه صنعت، کشاورزی و رونق صادرات و واردات از مرز‌ها اتفاق می‌افتد.
وی با تاکید بر گسترش امکانات زیر بنایی استان سیستان و بلوچستان همانند جاده سازی، گاز کشی و... اظهار داشت: اگر استان سیستان و بلوچستان توسعه یابد، مردم استان دیگر مجبور به مهاجرت به مناطق صنعتی نخواهند بود تا با آنان اینگونه رفتار شود.
در بخشی از طومار ۲۰۰ کارگر بلوچ شاغل در پارس جنوبی به رئیس جمهور با اشاره به خشک سالی‌های متوالی که باعث شده آب چاه‌ها و قنات‌ها به شدت کم شود آمده است: در استان سیستان و بلوچستان سرمایه گذاری صنعتی بزرگی که بتواند بخشی از توده عظیم بیکاران را به کار بگمارد صورت نگرفته است و افراد معدودی که با کشاورزی و باغداری زندگی می‌کردند، مجبور هستند در جستجوی کار باشند.
پیمانکاران پارس جنوبی کارگران بلوچ با مدرک تحصیلی دیپلم و فوق دیپلم را به صورت روز مزد و برای سخت‌ترین کارهای پروژه‌ای بدون بیمه، بدون قرارداد کار، بدون خوابگاه و بدون سه وعده غذایی استخدام می‌کنند ولی هرگز روزانه مزدی به آن‌ها پرداخت نمی‌شود بلکه پس از چندین ماه، یک ماه حقوق دریافت می‌کنند.
پیمانکاران هر روز به بهانه‌های مختلف کارگران را جریمه کرده و با کسر ساعت کار، بخش مهمی از حقوق آنان را پرداخت نمی‌کنند.
200 کارگر بلوچ شاغل در پارس جنوبی در پایان از رئیس جمهور خواسته‌اند علاوه بر ارائه خدماتی نظیر خوابگاه و سه وعده غذایی به آن‌ها، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار بگیرند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, عصر هامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه