logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آیت‌الله ایمانی:

پیاده روی اربعین باعث وحدت امت اسلامی میشود

پیاده روی اربعین باعث وحدت امت اسلامی میشود
نماینده ولی فقیه در فارس درخطبه نمازجمعه ظهر امروز اظهارداشت:به همایش بزرگ راهپیمایی باشکوه اربعین حسینی در عراق اشاره کرد و گفت: اربعین جریان ممتد تاریخ‌ساز و نماد وحدت و همبستگی امت بزرگ اسلامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیرازه، آیت‌الله اسدالله ایمانی در خطبه‌های نماز جمعه امروز سومین حرم اهل‌بیت (ع) با اشاره به ولنگاری فرهنگی و این‌که برخی کلید حل مشکلات را در اختلاط زن و مرد می‌دانند، اظهار داشت: با این طرز فکر مشکلی از مشکلات کشور حل نمی‌شود و ایجاد امید نمی‌کند بلکه باید پول مردم خرج خود آنان شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , شیرازه, ، آیت‌الله اسدالله ایمانی در خطبه‌های نماز جمعه امروز سومین حرم اهل‌بیت (ع) با اشاره به ولنگاری فرهنگی و این‌که برخی کلید , حل مشکلات را در اختلاط زن و مرد می‌دانند، اظهار داشت: با این طرز فکر مشکلی از مشکلات کشور حل نمی‌شود و ایجاد امید نمی‌کند بلکه باید پول مردم خرج خود آنان شود.,

وی افزود: به‌ جای طرح اینگونه مسائل انحرافی باید آستین‌ را بالا زد و فضای تولید و اشتغال را فراهم کرد.

 امام جمعه شیراز با ابراز خرسندی از اختصاص تسهیلات برای صنایع کوچک و مشاغل خانگی در استان فارس تصریح کرد: امیدواریم این حرکت تداوم داشته باشد و بتواند برای جوانان ایجاد اشتغال کند.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود به همایش بزرگ راهپیمایی باشکوه اربعین حسینی در عراق اشاره کرد و گفت: اربعین جریان ممتد تاریخ‌ساز و نماد وحدت و همبستگی امت بزرگ اسلامی است.

نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: تمام آزادی‌خواهان جهان در مراسم اربعین نماینده‌ای دارند که به ساحت مقدس حسین‌ابن‌علی (ع) ادای احترام می‌کنند.

وی همچنین فرهنگ را اثرگذارترین عامل در تغییر جوامع بشری در شرایط امروز دانست و تصریح کرد: استکبار جهانی از آغاز برای اثرگذاری بر روی فرهنگ و خرده‌فرهنگ‌های مردم دنیا برنامه‌ریزی کرده است.

ایمانی به دو جبهه ظاهری و ناپیدای فرهنگ اشاره کرد و ادامه داد: جبهه ظاهری فرهنگ همان نحوه پوشش، معماری، شهرسازی و ... است که در روحیه انسان‌ها تأثیرگذار بوده و نماد فرهنگ عمومی جوامع محسوب می‌شود.

خطیب جمعه شیراز به جبهه ناپیدای فرهنگ اشاره و خاطرنشان کرد: اخلاقیات فردی و اجتماعی در فرهنگ ناپیدای جوامع نهفته که استکبار می‌خواهد در آن تصرف داشته باشد.

وی استکبار را در تغییر نمادهای ظاهری فرهنگ ما موفق دانست و بیان کرد: در این زمینه می‌بینیم که چهره‌های خارجی هویت شده و خیابان‌ها و بناهای ما هویت اسلامی خود را از دست داده است.

امام‌جمعه شیراز به زندگی مردم در خانه‌های تنگ و کوچک و آپارتمان‌ها که به‌نوعی زندان مبدل شده اشاره کرد و بیان داشت: مردم مجبورند اوقات فراغت خود را در پارک‌ها بگذرانند که وضعیت اسفبار آن را مشاهده می‌کنیم.

وی تصریح کرد: سال‌های سال دشمن قومیت‌گرایی و ناسیونالیست افراطی، باستان‌گرایی در قبال اسلام‌گرایی را تقویت کرده که البته در استان فارس بیش از نقاط دیگر کشور قابل‌مشاهده است.

ایمانی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه امروز به انتخابات لبنان اشاره کرد و گفت: سرانجام پس از 30 ماه بلاتکلیفی رئیس‌جمهور لبنان که حاصل مقاومت و حرکت حزب‌الله و خط مقاومت بود انتخاب شد که شکست دیگری برای عربستان محسوب می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در فارس همچنین به انتخاب سه وزیر و تعامل مجلس با دولت اشاره کرد و ادامه داد: انتخاب این سه وزیر فرهنگی برای نمایندگان مجلس جای آفرین دارد که با بصیرت از دوقطبی شدن فضای کشور جلوگیری کردند.

وی تصریح کرد: اگر دو قطب در ایران اسلامی داشته باشیم یک قطب طرفدار انقلاب و دیگری ضدانقلاب است و دامن زدن به حواشی مضر جایگاهی ندارد.

ایمانی از جناح‌های مختلف خواست به افکار و اندیشه مردم که نشأت‌گرفته از اندیشه‌های رهبری معظم است احترام بگذارند تا فتنه برای همیشه خاموش شود.

امام‌جمعه شیراز خطاب به جناح‌های سیاسی خاطرنشان کرد: اجازه دهید هر فردی که از مسیر گذشته خود در فتنه برگشته و به اشتباه خود پی برده راه برای او باز باشد و وی را دچار لجاجت نکنید.

نماینده ولی‌فقیه در فارس همچنین در نخستین خطبه نماز جمعه امروز شیراز به بیان فرمایشات مولای متقیان پرداخت و اظهار داشت: مولا علی (ع) ویژگی بارز پرهیزکاران را مناعت طبع و عزت‌نفس دانسته و فرموده‌اند آنان در عین فقر و نداری شخصیت خود را حفظ می‌کنند و زبان به گلایه نمی‌گشایند.

وی بیان کرد: اگر همگان در جامعه مسؤولیت خود را بشناسند و در دایره آن قدم بردارند، عدل الهی شکل می‌گیرد و در غیر این صورت به حقوق افراد دست‌اندازی و زمینه رانت‌خواری فراهم می‌شود.

ایمانی اضافه کرد: کسانی که ثروت برای آنان ارزش می‌شود آن‌چنان چشم‌وگوش‌بسته می‌شوند که تمام ارزش‌ها را فراموش می‌کنند و به دزدی از بیت‌المال افتخارشان می‌کنند و دیگر درد مستضعف را درک نخواهند کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه