اخبار داغ
  1. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  2. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  3. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  4. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  5. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  6. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  7. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  8. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  9. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  10. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  11. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  12. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  13. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  14. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  15. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  16. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  17. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  18. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  19. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  20. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»

با حضور مدیر پروژه ملی تامین مالی خرد زنان روستایی کشور

راه اندازی 40 صندوق های اعتباری خرد زنان روستایی در چهارمحال و بختیاری

راه اندازی 40 صندوق های اعتباری خرد زنان روستایی در چهارمحال و بختیاری
40 صندوق اعتباری خرد ویژه زنان روستایی با هدف امکان دسترسی زنان روستایی را به منابع مالی ارزان قیمت ،بدون وثیقه وضامن وبصورت ضمانت زنجیره ای اعضا صندوق ،در استان چهارمحال و بختیاری راه اندازی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشکات برین مدیر پروژه ملی تامین مالی خرد زنان روستایی کشور در بازدید ازپروژه ملی تامین مالی خرد زنان روستایی استان گفت: 600صندوق اعتبارات خرد درکشور با حمایت مالی صندوق کارآفرینی وبا همکاری دفتر زنان دروزارت جهادکشاورزی تشکیل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکات برین,

فرزانه مافی با بیان اینکه در برنامه ششم تعداد ایجاد 6 هزار صندوق برآورد شده است، گفت: اهداف طرح توسعه حمایت از صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی در راستای توانمندسازی زنان روستایی در قالب صندوق‌های خرد محلی اقدامی بسیار مفید است.

مافی کاهش بیکاری و به وجود آمدن فرصت‌های شغلی در چار چوب برنامه‌های خود اشتغالی را از دیگر اهداف طرح توسعه حمایت از صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی دانست و افزود: در صندوق‌های کشور 104 هزار نفر بهره بردار و 29 هزار اشتغال ایجاد شده است و ایجاد فرصت‌های شغلی، تولید ثروت و خوداتکایی جوامع روستایی از دیگر دستاوردهای این طرح است.

وی گفت :ایجاد فرصت های شغلی برای مردم،تولید ثروت برای دولت و تقویت اقتصاد محلی و خود اتکائی جوامع روستایی را از مهمترین دستاورد های این طرح راستای اقتصاد مقاومتی در سطح کشور عنوان کرد.

مافی با اشاره به اینکه ،در15استان کشور این پروژه آغازشده است افزود:دراستان چهارمحال وبختیاری هم این پروژه با 40صندوق درهر شهرستان آغازبکار کرده است .

مافی ،بیان کرد: دراستان چهارمحال وبختیاری  این پروژه ازسال 83 آغاز وهم اکنون مراحل پایانی را طی می نماید که در برنامه ششم هم برنامه ریزی شده سالی یکهزار صندوق برای مناطق محروم  راه اندازی شودواز دی ماه سال جاری نیز در 16استان باقی مانده اجرای این طرح آغازخواهد شد.

وی، هدف از این سفر را بررسی وضعیت پروژه وشناسایی نقاط قوت وضعف جهت رفع نقاط ضعف وتوسعه نقاط قوت عنوان کرد وافزود: این صندوق ها امکان دسترسی زنان روستایی را به منابع مالی ارزان قیمت ،بدون وثیقه وضامن وبصورت ضمانت زنجیره ای اعضا صندوق ،فراهم می کند.


انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه