logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

شهرستان هامون میزبان یادواره شهدای روحانی و عرصه تبلیغ شد

شهرستان هامون میزبان یادواره شهدای روحانی و عرصه تبلیغ شد
رییس اداره تبلیغات اسلامی هامون اظهار داشت: با توجه به نقش روحانیون در عرصه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، اولین یادواره ی شهدای روحانی و عرصه تبلیغ در شهرستان هامون برگزار میشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجه الاسلام و المسلمین صادق اسدی در گفتگو با اوشیدا ابراز داشت: سیستان و بلوچستان در طی دوران پرشکوه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس جان نثاری و فداکاری شهدای روحانی بسیاری را در کارنامه خود دارد که در این راستا می توان به شهدایی از قبیل حجت‌الاسلام مهدی توکلی، شهید آیت‌الله سید محمد تقی حسینی طباطبایی، حسین سرحدی، حسین کوهستانی، عباس دهباشی و محمدعلی ارجمندی اشاره کرد.

وی افزود: روحانیون و شهدای عرصه ی تبلیغ نقش به سزایی در پیروزی انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس و سال های پس از آن داشته اند بنابراین گرامیداشت یاد آنان کمترین کاری است که در این راستا می توان انجام داد.

اسدی ابراز داشت: با برگزاری یادواره شهدای روحانی و عرصه تبلیغ می توان در ترویج و اشاعه ی فرهنگ ایثار و شهادت گام برداشت بنابراین با تلاش بیشتر می توان این فرهنگ را در جامعه نهادینه کرد.

رییس اداره ی تبلیغات اسلامی شهرستان هامون خاطرنشان کرد: روحانیون و سایر شهدای عرصه ی تبلیغ بدون هر گونه چشمداشت تنها برای حفظ اسلام ناب محمدی با جسارت و شجاعت در عرصه های دفاع مقدس حضور یافته و با در دست گرفتن سلاح، مردانه با دشمنان ایران اسلامی به پیکار پرداختند و در این راه شمار زیادی از آنان نیز به مقام شامخ شهادت نیز دست یافته اند.

اسدی در پایان گفت: روحانیون در راستای گسترش اسلام ناب محمدی در کشور از هیچ تلاشی فرو گذار نبوده اند و در حال حاضر نیز تنها برای رضای خدا در مساجد و منابر به ارشاد تمامی اقشار جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان پرداخته تا با تقویت پایه های دینی، از انحرافات و انحطاطات جلوگیری کنند.

گفتنی است؛ اولین یادواره شهدای روحانی و عرصه تبلیغ با سخنرانی آیت‌الله عباسعلی سلیمانی، امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان، در شهرستان هامون برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه