logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با دانا:

سوال مجلس از وزیر نفت در مورد الگوی جدید قرار دادهای نفتی/ زنگنه برای پاسخ‌گویی به مجلس می‌آید

سوال مجلس از وزیر نفت در مورد الگوی جدید قرار دادهای نفتی/ زنگنه برای پاسخ‌گویی به مجلس می‌آید
خادمی با اشاره به جلسه ای که در کمیسیون انرژی با وزیر نفت داشتند، خاطر نشان کرد: در جلسه ای که با حضور وزیر نفت در کمیسیون انرژی مجلس برگزار شد آقای زنگنه پاسخ هایی را در خصوص سوالات نمایندگان ارائه دادند ولی نمایندگان از پاسخ های وزیر قانع نشدند و بر این اساس طرح سوال از وزیر نفت را به هیات رئیسه تقدیم کردیم.
[

هدایت الله خادمی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با اشاره به موضوع الگوی جدید قراردادهای نفتی و انعقاد قرارداد نفتی با شرکت های داخلی و خارجی بر اساس این مدل، گفت: در حال حاضر گفت وگوهایی با هر دو طرف خارجی و داخلی توسط وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران در حال انجام است اما اینکه منجر به انعقاد قراردادی شود هنوز این اتفاق رخ نداده است و تنها چند تفاهم نامه با شرکت پرشیا و ستاد اجرایی فرمان امام امضا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی ادامه داد: شرکت های داخلی که با آنها تفاهم نامه امضا شده است از چند سال پیش بر روی میادینی که در تفاهم نامه آنها ذکر شده در حال کار هستند بنابراین دولت کار خاصی در این زمینه انجام نداده است؛ شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب هم که دولت قرار بود بر اساس مدل IPC  با آن قراردادی را امضا کند این امر نیز به دلیل زیر بار نرفتن شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب تحقق نیافت و این شرکت حاضر نشد تا بر اساس IPC قرارداد نفتی امضا کند.

, IPC , IPC,

 

,

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه هنوز ایرادات IPC  رفع نشده است، عنوان کرد: ایراداتی که بر مدل جدید قراردادهای نفتی وارد است هنوز برطرف نشده است و یکی از اصلی ترین دلایلی که شرکت های ایرانی حاضر به امضای قرارداد بر اساس IPC  نیستند به دلیل عدم رفع ایرادات این مدل از قرارداد های نفتی است.

, IPC , IPC,

 

,

خادمی با اشاره به جلسه ای که در کمیسیون انرژی با وزیر نفت داشتند، خاطر نشان کرد: در جلسه ای که با حضور وزیر نفت در کمیسیون انرژی مجلس برگزار شد هر یک از نمایندگان به بیان دیدگاه ها و انتقادات خود در خصوص مدل جدید قراردادهای نفتی پرداختند؛ آقای زنگنه نیز پاسخ هایی را در خصوص سوالات نمایندگان ارائه دادند ولی برخی از نمایندگان از جمله بنده از پاسخ های وزیر قانع نشدیم، بر این اساس طرح سوال از وزیر نفت را با امضای چند تن از نمایندگان به هیات رئیسه مجلس تقدیم کردیم و قرار شد تا در طی هفته های آینده وزیر نفت برای پاسخ به سوالات نمایندگان در خصوص مدل جدید قراردادهای نفتی به مجلس آید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه