اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

بدون هیچ گونه اطلاع رسانی؛

سفر ناگهانی "علی اصغر فانی" وزیر سابق آموزش و پرورش به بروجرد

سفر ناگهانی "علی اصغر فانی" وزیر سابق آموزش و پرورش به بروجرد
" علی اصغر فانی" وزیر سابق آموزش و پرورش ظهر امروز چهارشنبه یهویی به بروجرد سفر کرد اما آموزش و پرورش بروجرد که از مدتها قبل برای این سفر برنامه ریزی کرده بود بدون هیچ هیاهویی به استقبال وزیر سابق رفت و به گفته خودشان به دلیل مسائل امنیتی این سفر از قبل اعلام نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از بازتاب بروجرد جدیدا همه چیز در بروجرد یهویی انجام می شود، برگزاری جلسات، برخی بازدیدها، برخی از سفرها و از جمله سفر وزیر سابق آموزش و پرورش به بروجرد است که ظهر امروز سفر وزیر سابق آموزش و پرورش خبرنگاران را غافلگیر کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد, جدیدا همه چیز در بروجرد یهویی انجام می شود، برگزاری جلسات، برخی بازدیدها، برخی از سفرها و از جمله سفر وزیر سابق آموزش و پرورش به بروجرد است که ظهر امروز سفر وزیر سابق آموزش و پرورش خبرنگاران را غافلگیر کرد.,


البته برای این گونه سفرها حتما از مدتها قبل برنامه ریزی می شود اما آموزش و پرورش بروجرد مثل همیشه این بار هم آمدن فانی و معاون عمرانی وزارت اموزش و پرورش را محرمانه دانست و ترجیح داد که خیلی آرام و بی سر و صدا فانی به بروجرد سفر کند.

,
,


البته بیش از چند سال است که فانی به عنوان وزیر اموزش و پرورش به این شهر سفر نکرده تا از نزدیک حال و روز فضاهای آموزشی و مسائل و مشکلات مدارس و دانش اموزان شهرستان بروجرد را شاهد باشد و دقیقا بعد از انتخاب آشتیانی به عنوان وزیر آموزش و پرورش و حالا که به عنوان وزیر سابق به شهر ما سفر کرده است.

,
,


البته امروز قرار است مدرسه 12 کلاسه مصلی نژاد واقع در شهرک اندیشه بروجرد افتتاح شود و در حالی که از هفته ها پیش خبر افتتاح به میان آمده بود اما اصلا صحبتی از سفر معاونان وزیر و خود وزیر نبود تا اینکه به گفته برخی از کارکنان آموزش و پرورش بروجرد امروز فانی یهویی وارد شهر شد.

,
,


شنیده ها حاکی از آن است که دلیل عدم اطلاع رسانی سفر وزیر سابق به بروجرد به خاطر مسائل امنیتی بیان نشده و در این مراسم هیچ یک از خبرنگاران بروجرد مطلع نبوده اند.

,
,


مراسم استقبال از فانی و معاون وزیر ساعتی پیش در میدان آیت اله بروجردی(ره) با حضور برخی از مسئولان انجام و سپس فانی به سمت هتل زاگرس حرکت کرد تا ساعت 14 امروز برای افتتاح در مراسم حاضر شود.

,
,


"اصغر زاهدی" مسئول روابط عمومی آموزش و پرورش بروجرد در گفت و گو با بازتاب بروجرد گفت: مراسم اصلی در مدرسه مصلی نژاد برگزار می شود و فانی وزیر سابق اموزش و پرورش تنها به عنوان یک مهمان به بروجرد دعوت شده است.

,
,


وی اضافه کرد: البته برای مراسم امروز معاون عمرانی وزارت آموزش و پروش،مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان، حافظی مدیر مجمع خیرین مدرسه ساز و مسئولین شهرستانی حضور دارند اما فانی قصد سخنرانی ندارد.

,
,


زاهدی در پاسخ به این سوال که چرا از قبل سفر فانی اطلاع داده نشده گفت: نخواستیم مراسم استقبال خیلی شلوغ شود.

,
,


به گزارش بازتاب بروجرد این اولین بار نیست که اموزش و پرورش برخی از موضوعات را یهویی انجام می دهد اما چرا که تا کنون مراسم استقبال هایی که انجام شده حضور چند خبرنگار شلوغی ایجاد نکرده حالا حضور خبرنگاران برای تهیه خبر ازدحام ایجاد می کند؟

,
,


می توان حدس زد به دلیل سوال و جواب کردن خبرنگاران ترجیح داده شده این سفر در کمال سکوت و آرامش انجام شود تا مجبور نباشند هر سوالی را پاسخ دهند.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه