اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

مسئول سازمان بسیج کارگری کشور:

8 ماه است منتظر پاسخ نامه وزیر کار برای برگزاری کنگره ملی شهدای کارگر هستیم

8 ماه است منتظر پاسخ نامه وزیر کار برای برگزاری کنگره ملی شهدای کارگر هستیم
مسئول سازمان بسیج کارگری کشور گفت: امروز اگر ما در آرامش و امنیت به سر می بریم به خاطر خون شهدا و امام راحل (ره) است که و این یقینا نتیجه ایثار 200 هزار شهید است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش پایگاه سازمان بسیج کارگری کشور، محمد ابراهیم کریمی مسئول این سازمان در نشستی که با فرماندهان و بسیجیان ادارات کل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به میزبانی شیرخوارگاه آمنه شمیرانات داشت ضمن تشکر از شیرخوارگاه آمنه و بسیج این حوزه بابت تشکیل این جلسه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و قدردانی از ایثار و فداکاری‌های آنان اظهار کرد: واژه استکبار به سرکردگی آمریکا معنی می شود که امام (ره) مرتب به آن اشاره می کردند و مقام معظم رهبری خلف صالح ایشان هم آن را مدام گوشزد می کنند علاوه بر آن ملت ما هم نشان دادند که استکبار ستیزند. مردم ما کسانی هستند که نگاه عاشورایی دارند و با این نگاه مسلم است که در مقابل استکبار هیچ وقت سر خم نمی کنند. مستکبرین جهان می خواهند مردم ایران در مقابل آنها برده باشند اما مردم ایران هیچ وقت این را نپذیرفته و نمی پذیرند.

منتظر پاسخ نامه وزیر کار هستیم
مسئول سازمان بسیج کارگری کشور ادامه داد: در ایران اسلامی بیش از 200 هزار شهید داریم که 14 هزار شهید از این شهدا متعلق به قشر زحمت کش جامعه کارگری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, منتظر پاسخ نامه وزیر کار هستیم,
,

وی گفت: با توجه به برنامه های سازمان بسیج مستضعفین اولین کنگره شهدای جامعه کارگری در سال 95 برگزار می شود که مسئول آن سردار نقدی مسئول سازمان بسیج مستضعفین و دبیری آن به عهده مسئولان اقشار بسیج است همچنین کنگره های شهدا هر 10 سال برگزار می شود و این مسئله به این معنی است که به اندازه تمام این سال ها کنگره باید خوراک و تولید محتوا داشته باشد  که این تولید محتوا باید به گونه ای باشد که حتی زمانی که اجلاسیه نهایی آن برگزار شد بتواند مورد استفاده نسل جوان و دیگر افراد قرار بگیرد.

کریمی با اشاره به ارسال نامه سازمان بسیج کارگری کشور به وزیر تعاون، کار و رفان اجتماعی مبنی بر همکاری در برگزاری کنگره ملی شهدا کارگری و عدم پاسخگویی پس از 8 ماه، خطاب به محمد میرابی مسئول بسیج وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: قبل از اینکه ما با شما این مسئله را مطرح کنیم بهتر بود که این موضوع از طریق وزیر محترم  متناسب با شأن کنگره 14 هزار شهید کارگری به نهادهای زیر مجموعه وزارتخانه ابلاغ می شد و در برگزاری آن از طرف وزیر محترم همکاری صورت می گرفت. 8-9 ماه پیش نامه ای به وزیر نوشته ایم که هنوز پاسخی از وزیر دریافت نکردیم. لازم است اشاره کنم که مقام معظم رهبری خود رأسن ستاد مرکزی کنگره شهدا را نظارت می کنند و گزارشات آن قبل از برگزاری تحت رصد معظم له قرار می گیرد. حالا با این اوصاف دلیل اینکه هنوز پاسخی از وزیر دریافت نکردیم شاید این باشد که وزیر محترم یک ساعت وقت نداشتند برای 14هزار شهید کارگری بگذارند و یا مسئول بسیج کارگری در وزارتخانه کم کاری کرده است ما در حال پیگیری هستیم.

اقدامات سازمان بسیج کارگری در زمینه کنگره شهدا
کریمی افزود: در سازمان بسیج کارگری تا کنون نام 14 هزار شهید کارگری شناسایی شده و به ثبت رسیده و با نرم افزاری که تهیه کرده ایم اسامی این شهدا همراه با  شناسنامه کامل در کنگره ارائه خواهد شد.

,
,
,
,
, اقدامات سازمان بسیج کارگری در زمینه کنگره شهدا,
,

وی ادامه داد: ما اکنون 12 یادواره را در 12 استان کشور به گونه ای با فاصله تدوین کرده ایم که بعد از آن برویم سراغ اجلاسیه نهایی کنگره ملی شهدای کارگری که در حقیقت ختم برگزاری کنگره است. در کنار آن 5 جشنواره شعر را تدوین کردیم و در این رابطه همگان می دانند هنر و زبان شعر به مسائل عمق می بخشد و برای تولید محتوا و عمق بخشی 5 جشنواره که 2 جشنواره  از آنها انجام شده است تدوین کرده ایم. همچنین فیلم های مستندی که زمان آن باید در حدود 700-800 دقیقه تهیه بشود تولید کردیم که این تولیدات از شبکه های سیما در زمان خودش پخش خواهد شد.
 
کریمی عنوان کرد: قریب 40-50 عنوان کتاب می خواهیم تولید کنیم که این کتب افراد برجسته شهدای کارگری را به تصویر خواهند کشید و طبیعتا در بحث برگزاری این کنگره همه عزیزانی که با بحث کارگری و جامعه کار و تولید سر و کار دارند هر کدام باید بخشی از کار را بگیرند تا همگی بتوانیم دینمان را به شهدای بزرگوار ادا کنیم.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه