logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

حجت الاسلام سلطانزاده:

مسئولان مقصر اصلی مسائل ایجاد شده در زمینه انتقال آب هستند

مسئولان مقصر اصلی مسائل ایجاد شده در زمینه انتقال آب هستند
امام جمعه شلمزار در خطبه های نماز جمعه شلمزار در خصوص اعلام نتایج انتخابات آمریکا، انتقال آب از استان چهارمحال و بختیاری، مشکلات مسکن مهر و مناسبت های هفته آینده نکاتی را تبیین نمود.
[

 گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی کیار بیدار: حجت الاسلام سلطانزاده در خطبه های نماز جمعه شلمزار گفت: نتیجه نهایی انتخابات آمریکا اعلام شد و ترامپ در نهایت به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب شد اما اعتراضاتی که پس از اعلام نتایج در آمریکا به قوع پیوسته است حاکی از آن است که این انتخابات و نتیجه اعلام شده آن خواست نهایی مردم آمریکانیست.

وی در بخشی از سخنان خود گفت: متاسفیم برای برخی از روشنفکر نمایان داخلی که دم از ارتباط با آمریکا می زنند و در حالی که همه مردم در راهپیمایی روز ۱۳ آبان شعار ضد آمریکایی سر دادند وی خود را از بقیه جدا دانست و حاضر نشد پا بر روی پرچم ظلم و استکبار بنهد در حالی که در خود کشور آمریکا مردم عادی که انتخاب شدن ترامپ به عنوان رئیس جمهور را بر نمی تابند در اعتراض به نتیجه نهایی پرچم آمریکا را به آتش کشیدند.

امام جمعه شلمزار با انتقاد از رفتار اساتید غرب زده دانشگاهی که سعی در تطهیر آمریکا و جنایات این کشور دارند خطاب به وزیر علوم، تحقیقات و فنآوری گفت: تا کی باید کشور ما تاوان بی خردی و کم عقلی و بد تدبیری برخی از اساتید دانشگاهی را بدهد که حتی حاضر نیستند جنایات آمریکا را قبول کنند و برای دانشجویان تبیین نمایند.

حجت الاسلام سلطانزاده در ادامه به موضوع انتقال آب استان چهارمحال و بختیاری به دیگر استان ها اشاره کرد و گفت: همه جای ایران آستان و استان ماست و باید همه ی ایرانیان متحد و همدل باشند اما اگر قرار باشد آب استان چهارمحال و بختیاری برای آبادانی استان های کویری کشور انتقال یابد و این استان ویران شود به هیچ عنوان این اجازه داده نمی شود و ضمن اعلام آمادگی خود از فرماندار شهرستان کیار خواست با قدرت در برابر زیاده خواهی ها ایستادگی نماید.

وی افزود: مشکلات به وجود آمده در زمینه انتقال آب تقصیر مردم نیست و قطعا مسئولان مقصران صد در صد این قصیه اند و اگرچه موضوع انتقال آب موضوعی ملی است اما نباید مردم متضرر این مساله ملی شوند.

امام جمعه شلمزار به مسله مسکن مهر نیز ورود کرد و با انتقاد از دولت به خاطر کوتاهی های انجام شده طی سه سال گذشته گفت: دولت مقصر اصلی بی خانمانی تعداد بسیاری از مردم به دلیل بی مهری به مسکن های مهر است.

حجت الاسلام سلطانزاده در خاتمه به مناسبت های پیش رو اشاره کرد و گفت: در هفته آینده مناسبت هایی همچون رحلت علامه وارسته علامه طباطبایی، شهادت برادران زین الدین، آزاد سازی سوسنگرد را پیش رو داریم که امیداریم متولیان فرهنگی با برنامه ریزی درست و دقیق نسبت به بزرگداشت این مناسبت ها اقدام نمایند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی کیار بیدار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه