logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همزمان با اغاز هفته کتاب

مسئول کتابخانه ایور ،کتابدار نمونه کشوری شد

مسئول کتابخانه ایور ،کتابدار نمونه کشوری شد
فاطمه صفرزاده ،مسئول کتاب خانه سلمان فارسی شهر ایور از توابع شهرستان گرمه به عنوان کتابدار نمونه کشوری در سال 95انتخاب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری گرمه :اربابی رییس اداره کتابخانه های شهرستان گرمه با اعلام این خبر افزود: آیین بیست و چهارمین سالروز گرامیداشت کتاب، کتابخوانی و کتابدار در استان خراسان شمالی روز سه‌شنبه 18 آبان ماه برگزار شد و در این مراسم با اهدای لوح سپاس، تندیس و جوایزی ارزنده از 3 کتابدار برتر استان تقدیر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری گرمه,

اربابی افزود :در این مراسم فاطمه صفرزاده از شهر ایور و حسین شاهرودی از شهر گرمه به عنوان کتابداران نمونه در سطح استان مورد تقدیر مسئولین استانی قرار گرفتند.

,

 وی در ادامه تاکید کرد : فاطمه صفرزاده، مسئول کتابخانه سلمان فارسی شهر ایور،  به عنوان کتابدار نمونه کشوری انتخاب شده است که در هفته جاری در همایش تجلیل از مقام کتابداران و ترویج فرهنگ کتابخوانی در تهران مورد تجلیل قرار خواهد گرفت .

,

شایان ذکر است این کتابدار نمونه به دلیل رعایت مقررات و آیین‌نامه‌های حوزه شغلی، ارائه طرح‌های کاربردی و جامع در حوزه اداره کتابخانه و فعال بودن در حوزه کتاب و کتابخوانی  مورد تقدیر قرار میگیرد.

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه