اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کسی برای مردم یزد شمع روشن نمی کند؟

کسی برای مردم یزد شمع روشن نمی کند؟
جان باختن 19 سرباز وظیفه عامل خودنمائی خیلی ها به بهانه تاسف از وقوع این حادثه شد! اما 29 نفر از مردم یزد در یک سانحه مشابه جان خود را از دست دادند و آب از آب تکان نخورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا؛ حادثه واژگونی اتوبوس در محور اقلید-یاسوج، 29 نفر از شهروندان یزدی را که به قصد زیارت اربعین عازم کربلا بودند به کام مرگ فرستاد. این حادثه ناگوار بسیاری از مردم استان یزد را متاثرکرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

تقریباً تمام چهره های شاخص استان یزد با صدور پیام تسلیت وقوع این حادثه را به عموم مردم یزد تسلیت گفتند. اما مقایسه ای بین برخورد رسانه ها و مسئولین با حوادث مشابه نشان می دهد ژست دلسوزی و مردم دوستی برخی تا چه حد تصنعی است.

,

همین چند وقت قبل بود که جان باختن 19 سرباز وظیفه عامل خودنمائی خیلی ها به بهانه تاسف از وقوع این حادثه شد! شمع های فراوانی روشن شد، اجتماعات بسیاری پدید آمد، پست های اینستاگرامی فراوانی منتشر شد، صفحات اول روزنامه ها به یاد کشته شدگان این حادثه قرق شد. روزنامه های ایران و همشهری عکس یک صفحه نخست خود را به این حادثه اختصاص دادند، روزنامه شهروند با تیتر یک خود به این حادثه واکنش نشان داد و روزنامه های آرمان امروز، آفتاب یزد، اعتماد، جوان، شرق، سایه، شروع، امتیاز، اسرار، ابتکار و جام جم نیز در صفحه اول خود به این موضوع پرداختند.

,

 

,

, ,

, ,

, ,

 

,

 

,

 

,

اما اکنون حتی در بسیاری از نشریات یزدی نیز خبری از این زائران منتشر نمی شود. مسئولینی که هر اتفاق ساده ای (حتی خودنمائی اعداد) را دستمایه درج مطلب در اینستاگرام خود می کردند، اکنون روزه سکوت گرفته اند.

,

 روحانی که بلافاصله بعد از حادثه تروریستی در پاریس دست به قلم شده بود و پیام تسلیت صادر کرد این بار و در واکنش به درگذشت 29 نفر از مردم کشور خود به یک پیام توئیتری یک خطی اکتفا کرد.

,

استاندار یزد علی رغم اینکه می توانست با اعلام یک روز عزای عمومی در یزد ذره ای در تسلی خاطر بازماندگان سهیم باشد، از این کار خودداری کرد.

,

شاید آن همه تسلیت و مانور برای درگذشت سربازان فقط برای زیر سوال بردن ارتش و نظام بود، شاید برای همراهی با جو ایجاد شده بود، شاید تنها برای خودنمائی و اظهار وجود ابراز می شد، شاید ادامه همان سیاست های پوپولیستی همیشگی بود، نمی دانم، ولی هر چه که بود از سر دلسوزی و نوع دوستی نبود!

,

نویسنده: سهیل نصیری زاده

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه