logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه عجب شیر :

مرکز مشاوره وقف در عجب شیر راه اندازی شد

مرکز مشاوره وقف در عجب شیر راه اندازی شد
عبدالله گلشن از راه‌اندازی مرکز مشاوره وقف در این شهرستان خبر داد و گفت: با ابداع روش های نوین برای ترویج فرهنگ وقف، این امکان برای عموم مردم فراهم می شود تا علاقه مندان به وقف جدید در زمره واقفان خیراندیش قرار گیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالله گلشن در گفت ‌و گو با خبرنگار فرهنگ عجب شیر ،  با بیان اینکه وقف به عنوان یکی از کارآمدترین شیوه های احسان و نیکوکاری در رفع مشکلات و نیازهای جامعه بشری مطرح است، افزود: این مرکز با برخورداری از فناوری های نوین و مشاوران آگاه به مسائل وقف به علاقه مندان خدمات مشاوره ارایه می دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ عجب شیر,


وی به ابلاغ دستورالعمل راه اندازی این مرکز از سوی اداره کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی اشاره کرد و گفت: تبلیغ و ترویج فرهنگ وقف به روش های نوین، برداشتن موانع اداری انجام وقف های جدید، تسریع در روند تحقق وقف، تنظیم وقف نامه و ثبت آن در دفاتر رسمی و سامانه جامع اطلاعات، مدیریت موقوفات و بقاع متبرکه و ارائه مشاوره های تخصصی در زمینه وقف به مراجعه کنندگان سازمان از اهداف راه اندازی این مرکز به شمار می رود.

,
,


وی با اشاره به شناسایی و انتخاب کارشناسان متخصص این شهرستان در زمینه مشاوره وقف گفت: حجت الاسلام محمدصادق فرحی، حمید توتونچی، حجت الاسلام حسین مقدسی، حجت الاسلام جواد فرقانی و محمد خاکپور از جمله مشاوران این مرکز هستند.

,
,


وی با اشاره به اینکه نیت های برخی افراد برای وقف هنوز در اموری مثل مسجد سازی و حسینیه سازی که هم اکنون در شهرستان از اولویت برخوردار نیست، خلاصه می شود، گفت: با تنوع بخشیدن بیش از پیش به نیت ها باید وقف جدید را بیش از گذشته در جامعه گسترش دهیم و این چشمه جاویدان را با نیازهای روز جامعه منطبق کنیم.

,
,


تاکنون ۳۰ موقوفه و ۲ امامزاده در عجبشیر به ثبت رسیده است.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه