logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

کارشناس بهداشت موادغذایی:

نظارت لازم روی توزیع محصولات سنتی استان قزوین وجود ندارد

نظارت لازم روی توزیع محصولات سنتی استان قزوین وجود ندارد
کارشناس بهداشت مواد غذایی بیان کرد: شیری که از شهرهای دیگر به استان ما وارد می‌شود تحت کنترل و نظارت ارگان‌های دولتی قرار می‌گیرند؛ اما محصولات سنتی استان تحت هیچ نظارتی نیستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بابک پاک‌بین، کارشناس بهداشت مواد غذایی در گفت‌وگو با صبح قزوین با اشاره به بهداشت مواد غذایی در سطح استان اظهار کرد: وجود عنصر کادمیم در محصولات غذایی مانند شیرو سبزیجات مشکلی‌ست که در استان وجود دارد و این موضوع با جهاد کشاورزی استان نیز مطرح شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


وی افزود: وجود این عنصر زیرزمینی را در چند منطقه بررسی شده که با مدیریت و نظارت صحیح قابل کنترل است و از شیوع آن جلوگیری کرد. 

این کارشناس با اشاره به نظارت مواد غذایی در استان تصریح کرد: شیری که از شهرهای دیگر به استان ما وارد می‌شود تحت کنترل و نظارت ارگان‌های دولتی قرار می‌گیرند؛ اما محصولات سنتی استان تحت هیچ نظارتی نیستند.

پاک‌بین با بیان اینکه مردم استان قزوین تمایل به استفاده از محصولات سنتی را دارند، عنوان کرد: اگر مواد غذایی نظارت شوند و ازعناصر و افزدونی‌های آن مطلع شد، می‌توان برای رفع آلودگی‌ها آن راهکارهایی را پیش رو گذاشت.

وی با اشاره به دیدگاه مردم در مورد مواد افزودنی بیان کرد: به شیر و کنسرو ماهی استریل شده هیچ مواد افزودنی یا نگهدارنده‌ای اضافه نمی‌شود و این دیدگاه اشتباه مردم است.

این کارشناس در ادامه افزود: تمامی محصولاتی که تاییدیه بهداشت دارند در آنها از مواد افزودنی یا نگهدارنده استفاده نشده است باید به محصولات سنتی در بازار نیز نظارت جدی انجام گیرد. 

وی با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان مواد غذایی اظهار کرد: موازی کاری در ادارات برای تولیدکنندگان مشکلاتی را ایجاد می‌کند، تولیدکنندگان مواد غذایی برای تولید باید تحت نظات سازمان غذا و دارو همچنین اداره استاندارد باشند. 

پاک‌بین در ادامه افزود: تولیدکنندگان برای تست موادغذایی توسط سازمان غذا و دارو و همچنین سازمان استاندارد باید مبلغ زیادی را پرداخت کنند که این موازی کاری سازمان‌ها برای واحدهای تولیدی مشکلات اقتصادی ایجاد کرده است و گاهی همین هزینه‌ها سبب ورشکستگی این واحدها می‌شود. 

وی تشریح کرد: آزمایش‌هایی که بر روی مواد غذایی انجام می‌شود دودسته‌اند یک از جهت بهداشتی و دیگری جنبه کیفیتی دارد، درکیفیت موضوع تقلب در مواد اولیه مورد بررسی قرار می‌گیرد که برای یک رقابت سالم باید تقلب‌ها حذف شوند.

این کارشناس در پایان پیشنهاد داد: بررسی مباحث بهداشتی مواد غذایی توسط سازمان غذا و دارو و بررسی مباحث مرتبط با کیفیت مواد غذایی توسط اداره استاندار انجام شود این جداسازی سبب کاهش هزینه‌ها برای تولیدکنندگان خواهد شد. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه