به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گولان سقز، محمدکریم شیخ الاسلامی مشهور به قاضی "گه وره" در سال 1265 ه.ق در سقز بدنیا آمده است. قاضی کوثر، علاوه بر اشراف و تسلط بر موازین شرع اسلام و آگاهی از عرفان و تصوف، متبحر در علوم ادبی و مسلط به زبان های فارسی و عربی بوده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گولان سقز,آثار منظوم و منثور زیبا و شیوایی به این دو زبان از خود به یادگار گذاشته است که نشان دهنده احاطه ی وی بر واژگان و قواعد این زبان ها است.
,وی همچنین خط زیبایی داشت و به فنون خوشنویسی آگاه بود. کتاب حاضر، مجموعه ای است از اشعار و نامه های قاضی کوثر که بر اساس نسخه ی خطی آن تهیه و تنظیم شده است.
,این کتاب بسیاری از مسایل اجتماعی و سیاسی زمان نویسنده را نیز بیان می کند، به لحاظ ادبی نیز اثری والاست و ویژگی های شعر و نثر دوره ی قاجار را که مربوط به دوره ی بازگشت ادبی است کاملاً بازتاب می دهد.
,این کتاب توسط خانم گلاویژ و آقای بهروز شیخ الاسلامی گردآوری شده و در اختیار فرهنگ و ادب دوستان قرار گرفت.
,انتهای پیام/
,
ارسال دیدگاه