به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،سرهنگ «علیاکبر بای» فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رامیان در گفتگو با خبرنگارما گفت: با هدف مبارزه با قاچاق سوخت و عرضه خارج از شبکه، حدود ۱۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در این شهرستان کشف و ضبط شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگارما,وی اظهار کرد: 9200 لیتر سوخت در زینب آباد که در کمپرسی جاساز شده بوده توسط پلیس آگاهی و حراست شرکت نفت کشف و توقیف شده است.
بای با بیان اینکه کشف این محموله با اجرای طرح گشت مشترک با شرکت نفت جمهوری اسلامی انجام شده است، افزود: محموله فوق در پلیس راه رامیان و آزادشهر توقیف شد.
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رامیان تصریح کرد: خودرو حامل سوخت قاچاق توقیف و راننده متخلف تحویل مقامات قضایی شده است.
بای خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی شهرستان با تمامی امکانات و تجهیزات و رصدهای اطلاعاتی با پدیده شوم قاچاق مبارزه می کند.
وی اظهار کرد: 9200 لیتر سوخت در زینب آباد که در کمپرسی جاساز شده بوده توسط پلیس آگاهی و حراست شرکت نفت کشف و توقیف شده است.
,بای با بیان اینکه کشف این محموله با اجرای طرح گشت مشترک با شرکت نفت جمهوری اسلامی انجام شده است، افزود: محموله فوق در پلیس راه رامیان و آزادشهر توقیف شد.
,فرمانده نیروی انتظامی شهرستان رامیان تصریح کرد: خودرو حامل سوخت قاچاق توقیف و راننده متخلف تحویل مقامات قضایی شده است.
,بای خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، نیروی انتظامی شهرستان با تمامی امکانات و تجهیزات و رصدهای اطلاعاتی با پدیده شوم قاچاق مبارزه می کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه