logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دبیر کمیسیون اصل نود مجلس:

مسیر مجلس در بررسی فیش های نجومی اشتباه بود/ افکار عمومی نسبت به دریافت حقوق نامتعارف ملتهب است

مسیر مجلس در بررسی فیش های نجومی اشتباه بود/ افکار عمومی نسبت به دریافت حقوق نامتعارف ملتهب است
نماینده مجلس گفت: طبق قانون، کار کمیسیون اصل نود بررسی شکایات از قوا است و مجلس در بررسی فیش های نجومی به بیراهه رفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ولی داداشی در گفتگو با خبرنگار ۸دی با اعلام اینکه طبق قانون اساسی کار کمیسیون اصل نود رسیدگی به شکایات از طرز کار قوا می باشد، اظهار داشت: دستور رئیس مجلس مبنی بر پیگیری کمیسیون اصل نود در خصوص فیش های نجومی اشتباه بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ۸دی,


وی با بیان اینکه پیشنهاد رئیس مجلس این بود که جلوی منافذ قانون برای سوء استفاده سودجویان گرفته شود، افزود: قرار بود که این طرح در کمیسیون بررسی شود و سپس به صحن علنی مجلس بیاید.
نماینده مردم آستارا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کمیسیون اصل نود، کمیسیون خاصی است، گفت: برای پیگیری فیشهای نجومی باید کمیسیون های تخصصی وارد به کار می شدند.
دبیر کمیسیون اصل نود مجلس با اذعان به اینکه باید کمیسیون های تخصصی مصوباتی را در این زمینه داشته باشند، اظهار کرد: پس از اینکه مصوبات کمیسیون ها جمع آوری می شد باید یک قانون با چند ماده به مجلس می آورند و یک قانون مدونی را تصویب می کردند.

,
,
,
,


داداشی با بیان اینکه در ماه های گذشته و اکنون افکار عمومی از برداشت های غیر متعارف برخی از مدیران ملتهب بود، تصریح کرد: با توجه به اینکه مجلس دهم تازه کار خود را شروع کرده بود و تذکرات آیین نامه ای که بنده در صحن علنی نسبت به این طرح داشتم، متاسفانه به آن توجهی نشد و طرح به صحن علنی آمد و منجر به رای نیاوردن شد.

,
,


این نماینده مجلس با اشاره به اینکه اکثر نمایندگان پیگیری این طرح را از وظایف کمیسیون اصل نود نمی دانند و مورد انتقادشان نیز بوده، افزود: ما باید پرونده های کسانی را که فیش های حقوق داشتند را به کمیسیون مربوطه می آوردیم و پرونده های حقوقی را به کمیسیون های حقوقی می کشاندیم تا برداشت حقوق نا متعارف به بیت المال برگردد.

,
,


داداشی در ادامه این مطلب خاطرنشان کرد: در خصوص پرونده هایی که مشکلات قضایی دارند را نیز باید به بخش های قضایی و کیفری می سپردیم تا نسبت به آنها تعیین و تکلیف شود.
وی با اعلام اینکه کمیسیون اصل نود طبق دستور هیئت رئیسه مسیر خود را برای بررسی فیش های نجومی اشتباه رفت، گفت: نتیجه این تلاش ها این شد که نمایندگان در چند روز گذشته طرح کمیسیون اصل نود را به دلیل اینکه از چارچوب این کمیسیون خارج بود، قبول نکردند و این طرح رای نیاورد.

,
,
,


نماینده مردم آستارا در مجلس با اشاره به اینکه در افکار سیاسی این موضع کمی متشنج استنباط شده است، یادآور شد: فارغ از نگاه های جناحی و پشت پرده طبق قانون کمیسیون اصل نود مجری پیگیری این طرح نبوده است.
دبیر کمیسیون اصل نود با بیان اینکه افکار عمومی نیز شاکی دریافتی های نجومی هستند، بیان داشت: دریافتی های متعارف موجب نارضایتی مقام معظم رهبری، انقلابیون و ملت حساس ایران شده و هرچه سریعتر باید نسبت به این موضوع اقدام قاطع صورت گیرد.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه