logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

قائم‌مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

طرح آزمایشی «مکتب» در مدارس مشهد و تهران اجرا می‌شود/ طرحی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

طرح آزمایشی «مکتب» در مدارس مشهد و تهران اجرا می‌شود/ طرحی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
قائم‌مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: طرح مدیریت کلاس، تاب‌آوری و بازی برای اولین بار در کشور با همکاری وزارت بهداشت و آموزش‌وپرورش در 6 مدرسه مشهد و تهران اجرا می‌شود و پس از آن در سراسر کشور اجرایی می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض شهر، محمدکاظم فرهمند، قائم‌مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ظهر امروز در کنفرانس خبری کارگاه آموزشی مدیریت کلاس، تاب‌آوری و بازی که در هتل هوای مشهد برگزار شد اظهار داشت: بر اساس تعریف سازمان بهداشت جهانی، سلامت افراد در چهار بعد جسمی، روحی، روانی و معنوی تعریف می‌شود که متأسفانه به بعد معنوی بسیار کمتر توجه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , نبض شهر, نبض شهر, ، محمدکاظم فرهمند، قائم‌مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ظهر امروز در کنفرانس خبری کارگاه آموزشی مدیریت کلاس، تاب‌آوری و بازی که در هتل هوای مشهد برگزار شد اظهار داشت: بر اساس تعریف سازمان بهداشت جهانی، سلامت افراد در چهار بعد جسمی، روحی، روانی و معنوی تعریف می‌شود که متأسفانه به بعد معنوی بسیار کمتر توجه شده است.,

وی با تأکید بر تعاملات میان سازمانی، افزود: تنها 25 درصد سلامت افراد که در بعد جسمانی است به‌طور مستقیم در وظایف وزارت بهداشت تعریف می‌شود و متولی 75 درصد دیگر سلامت افراد در خارج از وزارت بهداشت تأمین می‌شود.

,

فرهمند خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در بند دو سند تحول سلامت به موضوع پیشگیری به‌جای درمان تأکید کرده‌اند ولی متأسفانه همچنان در این بخش فعالیت قابل‌توجهی انجام نگرفته و به دلیل عدم پیشگیری متضرر شده‌ایم.

,

قائم‌مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه با یک دلار خرج در قسمت پیشگیری، از خرج 10 دلار در بحث درمان جلوگیری می‌شود ادامه داد: باوجوداینکه آمریکا 17 درصد درآمد ناخالص ملی خود را در بحث درمان هزینه می‌کند و کوبا تنها حدود یک درصد را به بخش درمان اختصاص داده اما شاهد آنیم که کوبا به دلیل آنکه در بحث آموزش و پیشگیری سرمایه‌گذاری بیشتری کرده، در بخش سلامت جامعه نیز موفق‌تر عمل کرده است.

,

وی تصریح کرد: متأسفانه در نظام رتبه‌بندی وزارت آموزش‌وپرورش تنها ملاک‌های آموزشی و تحصیلی موردتوجه قرارگرفته و این در حالی است که یکی از وظایف آموزش‌وپرورش، پرداختن به بعد سلامت روان و بعد اجتماعی دانش آموزان است.

,

فرهمند با اشاره به اینکه سلامت روانی و عاطفی افراد بیشتر در خانواده‌ها و بعد سلامت اجتماعی افراد در مدارس شکل می‌گیرد، گفت: در مدارس باید قانون پذیری، تاب‌آوری، قدرت نه گفتن و چگونگی مقابله با بحران‌ها آموزش داده شود تا شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی باشیم.

,

قائم‌مقام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پایان از اجرای طرح آزمایشی «مکتب» برای اولین بار در مشهد و تهران خبر داد و بیان داشت: نام کامل این طرح، مدیریت کلاس، تاب‌آوری و بازی است که برای اولین بار در کشور با همکاری وزارت بهداشت و آموزش‌وپرورش در 6 مدرسه مشهد و تهران اجرا می‌شود که پس از آن در سراسر کشور اجرایی می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه