logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام‌جمعه بهشهر:

فریاد در برابر جنایت استکبار آموزنده است

فریاد در برابر جنایت استکبار آموزنده است
امام‌جمعه بهشهر گفت: فریادها در برابر جنایت‌ها و حرکات استکبار دارای عظمت و بسیار آموزنده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام سید عربعلی جباری در خطبه‌های امروز نماز جمعه بهشهر پرداختن به تقوا و صله‌رحم را موجب افزایش طول عمر دانست و اظهار کرد: برای دوری جستن از گرفتاری‌ها و آلودگی‌های جسمی و روحی به تقوای الهی پناه ببرید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی با تأکید بر اینکه باید امربه‌معروف و نهی از منکر را جدی بگیریم بیان داشت: ازآنجایی‌که دشمنان اسلام به دنبال آسیب رساندن و دور کردن جوانان از اسلام، انقلاب و ارزش‌های ولایی هستند پرداختن به این موضوع بر همگان واضح و روشن می‌شود.

امام‌جمعه بهشهر با اشاره به اهمیت راهپیمایی اربعین حسینی اظهار کرد: ما بازماندگان عتبات با حضور پرشور در راهپیمایی اربعین حسینی هم‌صدا با زائرین در مقابل همه جنایت‌های استکباران دنیا فریاد می‌زنیم و یقین داریم این فریادها در برابر حرکات استکبار دارای عظمت و بسیار آموزنده است.

وی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت «محسن خزایی» خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در سوریه، تأکید کرد: داعش و صهیونیست باید بدانند با به شهادت رساندن رزمندگان، ملت ایران زنده‌تر و بااراده‌تر از قبل خواهند شد.

جباری به بازدید از کتابخانه‌ها در شهرستان بهشهر اشاره کرد و گفت: خوشبختانه شهرستان بهشهر در حوزه کتاب و کتابخانه و همچنین فروش کتاب در رده بالایی قرار دارد و این مهم را مرهون تلاش مسئولین ذی‌ربط در این حوزه هستیم، امیدواریم با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته با مسئولین استانی کمبودهای موجود مرتفع شود.

وی در ادامه عنوان کرد: شایسته است تمامی نهاد و سازمان‌ها جهت تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی و تربیت نسل بافضیلت تر، کتاب‌هایی را خریداری و به پایگاه‌ها و جوانان هدیه کنند.

خطیب نماز جمعه بهشهر، بحث دیابت را بسیار جدی قلمداد و تأکید کرد: دیابت ازجمله بیماری‌هایی است که متأسفانه در حال افزایش است. برماست تا با رعایت مسائل پخت‌وپز و توجه به وضعیت جسمانی و دوری از تنبلی و تن‌پروری این بیماری را مهار کنیم.

وی در پایان تأکید کرد: شهرستان بهشهر ازجمله زیباترین شهرها هست، به‌واقع باید در طول سال چندین همایش و یا حتی رزمایش علیه دیابت در این شهرستان صورت پذیرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه