logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

دادستان قزوین:

با هرگونه فساد اداری و اقتصادی به دور از جنجال برخورد خواهد شد

با هرگونه فساد اداری و اقتصادی به دور از جنجال برخورد خواهد شد
دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: با هرگونه فساد اداری و اقتصادی به دور از جنجال برخورد خواهد شد از این رو با تمام توان و با استفاده از کلیه اختیارات قانونی برای هر متخلف و مفسدی پرونده قضایی تشکیل و تا حصول نتیجه پیگیر خواهیم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، حجت الاسلام صادقی نیارکی، دادستان عمومی و انقلاب قزوین صبح امروز در حاشیه نشست بسیجیان دادگستری که به مناسبت هفته بسیج در سالن اجتماعات دادگستری برگزار شد، اظهار کرد: نقش مدیران در ایجاد و گسترش فساد اداری غیرقابل انکار است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی ادامه داد: یک مدیر باید بر زیرمجموعه خود نظارت کرده و در صورت مشاهده فساد اداری آن را گزارش نماید، همچنین عدم نظارت و بی‌اطلاعی یک مدیر از وضعیت مجموعه تحت مدیریت خود، نشانگر خلاء وجود یکی از شاخصه‌های مدیریتی در اوست. 

دادستان عمومی و انقلاب قزوین اضافه کرد: نمی‌توان به بهانه‌های مختلفی چون حفظ مدیریت و کسب رضایت دیگران، سکوت کرد و چشمان خود را بر روی فساد بست که این کار خیانتی بزرگ به دستگاه، مردم و خود مدیر است. 

صادقی نیارکی عنوان کرد: تلاش بر این است تا پرونده‌های موجود را به گونه‌ای مدیریت کنیم که به‌دور از جنجال و هیاهو باشد و بعضا عدم اطلاع رسانی به دلیل حفاظت ازجایگاه‌ها، جلوگیری از تخریب روحیه و سلب اعتماد عمومی مردم است. 

این مقام قضایی اعلام کرد: مردم عزیز و شهروندان اطمینان خاطر داشته باشند اگر جرمی واقع شود برابر قانون برخورد خواهد شد، اما اگر جرمی در شرف وقوع باشد، نباید بلافاصله افکار عمومی را متشنج کرد و یا رسانه‌ها خواستار اطلاع رسانی باشند چرا که دادستانی می‌بایست با احضار و اخذ توضیح و تحقیقات اقدام نماید. 

وی ادامه داد: شاید انجام و تکمیل تحقیقات زمان بر باشد و در صورت ارائه توضیحات قانع کننده و اقناع بر منتفی شدن اصل جرم، موضوع مرتفع و در صورت وجود دلایل و مستندات کافی و لازم دادستان می‌بایست تصمیم گیری نماید. 

صادقی نیارکی افزود: با هرگونه فساد اعم از اداری و اقتصادی به دور از جنجال برخورد خواهد شد از این رو با تمام توان و با استفاده از کلیه اختیارات قانونی برای هر متخلف و مفسدی پرونده قضایی تشکیل و تا حصول نتیجه پیگیر خواهیم بود. 

وی در پایان یادآور شد: در همه حال تاکید و رویکرد دادستانی بر پیشگیری از جرائم است و تا زمانی که قانون اجازه بدهد سعی و تلاش بر دوری از رویکرد مجرمانه می‌باشد. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه