logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اکرمی:مطهری نیازی به شلوغ کاری در مشهد نداشت

اکرمی:مطهری نیازی به شلوغ کاری در مشهد نداشت
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری گفت: رؤسای قوا خودشان بنشینند و در جلساتی که در طول سال دارند مشکلات‌شان را مطرح و حل کنند؛ البته گاهی بعضی چیزها از دست شان در می‌رود و این علیه آن و آن علیه این صحبت می‌کنند و گله می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا اکرمی رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که چرا دولت به جای اینکه برای بیکاری، رکود و فساد 8 هزار میلیاردی برنامه داشته باشد، با فرار به جلو موضوعات حاشیه‌ای را بزررگ می کند، گفت: مسائل مملکت از جمله بیکاری، گرانی، نقدینگی، فساد و امثال این‌ها متأسفانه بین‌المللی است و اختصاص به کشور ما ندارد.

وی افزود: مسائل اقتصاد کشور از جمله اشتغال، بیکاری، رکود و فساد کاری است که عموم باید اقدام کنند یعنی قوه مقننه، قضائیه و مجریه در حد خودشان و مردم در حد خودشان به این موضوع ورود کنند.

اکرمی ادامه داد: باید تلاش شود بیشتر بخش خصوصی و تعاونی در حوزه اقتصاد انجام وظیفه کند تا دولت چرا که اقتصاد دولتی موفق نیست و فساد در‌ آن راه دارد؛ البته دولت باید در مواقع ضروری و لازم اقدام کند .

وی با بیان اینکه عزم عمومی لازم است تا به موضوع مسائل اقتصادی رسیدگی شود، گفت: اراده عمومی باید باشد تا هزار هزار میلیارد نقدینگی سرگردان به تولید سرازیر شود، با قاچاق مبارزه شود و البته مردم نیز مصرف کالاهای قاچاق را انجام ندهند.

رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری در واکنش به اظهارات اخیر رئیس قوه قضائیه گفت: درخصوص بحث سران سه قوه نیز باید به طور طبیعی خودشان بنشینند و در جلساتی که در طول سال دارند و با هم برگزار می‌کنند مشکلات‌شان را مطرح و حل کنند البته گاهی بعضی چیزها از دست شان در می‌رود و این علیه آن و آن علیه این صحبت می‌کنند و گله می‌کنند. البته زیرمجموعه این‌ها که کار را باید عملیاتی بکنند نیز در این قصه نقش‌شان را به خوبی انجام نمی‌دهند و قانون را اجرا نمی‌کنند.

وی تأکید کرد: تا زمانی که در کشور ما قانون حاکم نشود وضع به همین منوال خواهد بود.

اکرمی در ادامه در خصوص این موضوع که چرا دولت و رئیس‌جمهور حاشیه‌های سیاسی را به موضوع اصلی کشور تبدیل می‌کنند و با ایجاد جنجال‌های رسانه‌ای به دنبال سرپوش گذاشتن بر عملکرد ضعیف خود در دیگر حوزه‌ها هستند، گفت: نه اینگونه هم نیست که بگوییم موضوع اصلی می‌شود. دادستانی دارد در مشهد سلیقه‌ای عمل می‌کند. می‌گوید گزارش به من رسیده است که ممکن است مسائلی در سخنرانی مطهری پیش بیاید.

وی افزود: آقای محترم استاندار متولی و مسئول این موضوع است. شما باید موضوع را به شورای تأمین استان مطرح کنی چرا خودت تصمیم می‌گیری؟ آقای مطهری نیاز ندارد در سخنرانی مشهد شلوغ کند. وی نایب‌رئیس مجلس و تریبون مجلس را در اختیار دارد و نیاز به این ندارد که تریبون مجلس را ول کند و به مشهد برود.

اکرمی در پایان گفت: برخی اقدامات ما سلیقه‌ای است، هر کسی باید به قانون عمل کند از رئیس قوه بگیر تا دیگر سطوح.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه