اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

آمریکا با اعمال تحریم های جدید شاهد واکنش قطعی جمهوری اسلامی و عوض شدن صحنه خواهد شد

آمریکا با اعمال تحریم های جدید شاهد واکنش قطعی جمهوری اسلامی و عوض شدن صحنه خواهد شد
امام جمعه شهر سامان گفت: فرهنگ بسیج و بسیجی یعنی فرهنگ قرآن یعنی فرهنگ عترت و یعنی چشیدن طعم شیرین وعده های الهی خداوند است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار سامان ما، حجت الاسلام و المسلمین محسن ملک پور  امام جمعه شهر سامان در خطبه های اول نماز جمعه با بیان اینکه در دهه آخر ماه صفر قرار داریم و هفته آینده رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) است. عرض تسلیت دارم ، اظهار داشت: اگر خدا را به پیامبر و آلش قسم بدهیم خدا دعایمان را مستجاب می کند.

ملک پور با بیان اینکه روایت داریم بنده ای را در جهنم می اندازند مدت طولانی در جهنم می سوزد اسم پیامبر از یادش می رود بعد از مدت های طولانی نزدیک 500 سال ظاهرا اسم پیامبر یادش می آید می گوید خدایا تو را به حق این پیامبر و آلش قسم می دهم مرا نجات بده ، بیان داشت: خدای متعال می فرماید به عزت و جلالم قسم اگر اسم پیامبر و حبیبم را نمی آوردی خفت و خواری و زاری تو را طول می دادمولی چون من را به حق محمد و آل محمد قسم دادی چون اسم عزیزان من را آوردی و من رابه حق این بزرگواران قسم دادی به جبرئیل امر می کنم تو را نجات بدهد.

 
وی با بیان اینکه یکی از سوالهایی که زیاد است و در ذهن ما معمولا می آید این است که آیا افرادی که گناه می کنند جزء متقین هستند یا نیستند؟ اذعان داشت: تقوا یعنی اینکه آدم واقعا نخواهد گناه بکند و از گناه خوشش نیاید ناراحت است ناراضی است.

ملک پور افزود: ما دو نوع گناه داریم یک گناهی که گنه کار پشتکار دارد در گناه توبه نمی کند ، استغفار نمی کند ، جبران نمی کند، دیگران را به گناه دعوت می کند گناه را توجیه می کند این گونه اشخاص قطعا جزء متقین نیستند این بسیار خطرناک است باید خودش را اصلاح کند این جزء فاسقین است و برکاتی که برای تقواست اصلا برای این شخص نیست.

وی عنوان کرد: قسم دوم گناه ، گناه کارانی هستند که گاهی ناخواسته ممکن است در گناه بیفتند و موقع گناه و قبل از گناه و بعد از گناه شرمنده اند ناراحت اند دچار عذاب وجدان اند خودشان را ملامت می کنند  این ها بله جزء متقین هستند و تمرین کنیم سعی کنیم اگر نعوذبالله گناهی سرزد جبران کنیم که جزء متقین باشیم ان شاءالله.

امام جمعه شهر سامان گفت: به لطف خدا مراسم بزرگ اربعین سیدالشهدا را پشت سر گذاشتیم این همایش عظیم بسیار عالی برگزار شد و از تمامی مسئولین ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی نهایت تقدیر و تشکر را دارم به خصوص عزیزانمان در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی استان که اقدامات لازم را جهت آسایش دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت فراهم کردند تا به راحتی بالاخص جوانان به زیارت سیدالشهدا (ع) مشرف شوند که از همه این عزیزان تقدیر و تشکر دارم.

حجت الاسلام و المسلمین محسن ملک پور با اشاره بر اینکه  مقام معظم رهبریدر روز های گذشته یکی دو دیدار مهم داشتند یکی با مردم اصفهان و دیگر با فرماندهان بسیج و بسیجیان سراسر کشور که بنده به صورت خیلی مختصر به بعضی بیانات اشاره می کنم، بیان داشت:
در جمع مردم اصفهان خصوصیت خوب اصفهانی ها را شمردند که در راه خدا و دین خدا بسیار هزینه می کنند بخل ندارند ولی در عین حال در زندگی خود موضوع صرفه جویی را رعایت می کنند در هر صورت ماهم باید الگو بگیریم و صرفه جویی را جدی بگیریم و درست استفاده کنیم از نعمات الهی .

محسن ملک پور با بیان اینکه حضرت آقا که به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج بود که امروز هم روز تشکیل بسیج مستضعفین که به فرمان حضرت امام خمینی(ره) است و روز بسیج مستضعفین، حضرت آقا به مسائل بسیار مهم همه ما را توجه دادند، عنوان کرد:  آنهایی که اهل دقت و پیگیری هستند می دانند رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از شکل گیری برجام بارها و بارها بر بد عهدی و غیر قابل اعتماد بودن دشمنی چون آمریکا تاکید کرده بودند

وی با تاکید بر اینکه  متاسفانه در آن زمان برخی گوش های سنگین از فهم این حکمت بلیغ ناتوان بودند و برخی ذهن های مجذوب آمریکا توان این فهم را نداشتند که دولت استکباری آمریکا به عهد خود وفا نخواهد کرد و نقض کننده توافقات خواهد بود، عنوان کرد:  زور گویی و پرمدعایی آمریکایی ها از قبل روشن بود اما متاسفانه برخی درک لازم را برای این مقصود را نداشتند و از این جهت لازم بود تا برجامی صورت بگیرد و مشخص شود که آمریکای خائن به تعهدات خود پایبند نخواهد بود .

ملک پور افزود:  یکی از محورهای مهم صحبت های مقام عظمای ولایت همین بیان روشن و صریح بود که فرمود «دولت کنونی آمریکا در قضیه توافق هسته ای تخلف های متعددی تا الان انجام داده است تازه ترینش تمدید تحریم 10 ساله است اگر این تحریم بشود قطعا نقض برجام است .»

وی تصریح کرد:  اگر آمریکا تحریم 10 ساله را اعمال نماید ایران اسلامی خاموش نمی نشیند . واکنش قطعی جمهوری اسلامی باعث عوض شدن صحنه خواهد شد و به فضل الهی همین بسیجیان مشت محکمی بردهان این خائنان خواهند زد.

محسن ملک پور با بیان اینکه هفتم آذر ماه روز وقف و آغاز هفته وقف است، بیان داشت: وقف حسنه و صدقه جاریه است اگر کسی وقفی کند زمینی را ساختمانی را یا هرچیزی را این برای او تا قیام قیامت خواهد بود، لذا به وقف دقت کنیم خیلی از کار های شهر گره آن با وقف باز می شود از جمله کتابخانه و ... .

وی با بیان اینکه  چهارشنبه دهم آذر ماه روز شهادت آیت الله سید حسن مدرس و روز مجلس است،  شهید مدرس افتخار روحانیت است، تصریح کرد: روحانی  مقاوم  مبارز و اگرچه در بسیاری از جریانات سیاسی کشور تنها ماند ولی فریاد زد و به تکلیف خود عمل کرد شهید مدرس نماد یک نماینده انقلابی است.

ملک پور یادآور شد: نمایندگان در ابتدای ورود به مجلس سوگندنامه می خوانند، به خداوند سوگند یاد می کنند که پاسدار حریم اسلام و نگهبان دستاوردهای انقلاب اسلامی باشند سوگند یاد می کنند همواره به استقلال و اعتلای کشور و حفظ حقوق ملت و خدمت به مردم پایبند باشند سوگند یاد می کنند در گفته ها و نوشته و اظهارات استقلال کشور و آزادی مردم و تامین مصالح آنها را مد نظر داشته باشند و مردم هم همین را ازنماینده خودشان می خواهند .

وی از حضور فرماندهان بسیج و بسیجیان سرافراز شهرستان در نماز جمعه ،بسیجیان مدافع حرم تشکر از حضور پدر شهید دکتر محمد حسن قاسمی تقدیر و تشکر دارم بیان داشت: بسیج پدیده شگفت آور انقلاب است و امام راحل و عظیم الشان انقلاب آن را خوب معرفی کرد که می شود وعده های الهی را باور کرد و به آنها پایبند بود.

حجت الاسلام و المسلمین محسن ملک پور با بیان اینکه خداوند در سوره محمد آیه هفت  می فرماید دین خدا را یاری کنید بعد خواهید دید خدا چگونه به یاری شما خواهد آمد، افزود: این وعده الهی را در 8 سال جنگ تحمیلی دیدیم و در ادامه هم اگر ما وعده های الهی را باور کنیم خداوند به یاری ما خواهد آمد .

امام جمعه شهر سامان گفت: فرهنگ بسیج و بسیجی یعنی فرهنگ قرآن یعنی فرهنگ عترت و یعنی چشیدن طعم شیرین وعده های الهی خداوند به همه ما و شما توفیق عنایت بفرماید .

انتهای پیام /
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سامان ما,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه