logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رییس اداره شیلات زابل؛

بچه ماهی های قزل آلا در استخرهای زابل رها شدند

بچه ماهی های قزل آلا در استخرهای زابل رها شدند
رییس شیلات زابل عنوان کرد: با فرا رسیدن فصل پرورش ماهیان سردآبی، بچه ماهی های قزل آلا در استخرهای زابل رها شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  محمودرضا سرگزی در گفتگو با اوشیدا ابراز داشت: فصل سرما بهترین زمان جهت پرورش ماهی های سردابی است بنابراین شیلات زابل طبق برنامه ریزی قبلی رهاسازی ماهی قزل آلا در استخرهاب دومنظوره را آغاز کرده است.

وی با بیان اینکه، پرورش ماهی در شهرستان زابل طرفداران خاص خود را دارد افزود: در حال حاضر ۳۰۹ نفر در استخرهای زابل مشغول به کار هستند.

سرگزی با عنوان اینکه، سه نوع ماهی آمور، کپور و فیتوفاگ بیشنرین نوع ماهی پرورشی در استخرهای زابل را به خود اختصاص داده اند ابراز داشت: ۱۵۰ استخر خاکی و بتنی پرورش ماهی در شهرستان وجود دارد که در این راستا درآمدزایی خوبی در شهرستان داشته است.

رییس شیلات زابل خاطرنشان کرد: شمار زیادی از صیادان شهرستان زابل تحت پوشش بیمه قرار گرفته اند و در این راستا شیلات از پرورش دهندگان و صیادان ماهی حمایت های قابل توجهی داشته است.

سرگزی در پایان گفت: پرورش ماهی در شهرستان زابل در دو بازه زمانی انجام می شود به طوری که در ششه ماهه ی ابتدایی سال ماهیان گرمابی و در شش ماهه ی دوم نیز ماهیان سردآبی در آن ها پرورش می یابند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه