اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان جلفا:

وقف وسیله ای برای فقر زدایی است/ ثبت بیش از ۵۰ مورد موقوفه در شهرستان جلفا

وقف وسیله ای برای فقر زدایی است/ ثبت بیش از ۵۰ مورد موقوفه در شهرستان جلفا
حجت الاسلام و المسلمین عمادی افزود: کسی که وقف می کند در تاریخ شریک می شود، وقف یعنی نوع دوستی و دوست داشتن دیگران که وسیله ای برای فقر زدایی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی جلفانیوز، رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان جلفا در گفتگو با خبرنگار این پایگاه وقف را از اصلی ترین باقیات الصالحات معرفی کرده و گفت: کسی که وقف می کند در تاریخ شریک می شود، وقف یعنی نوع دوستی و دوست داشتن دیگران که وسیله ای برای فقر زدایی است.
حجت الاسلام و المسلمین عمادی افزود: کسی که وقف می‌کند، نمی‌میرد و در همیشه تاریخ زنده است چرا که او به جامعه اسلامی و مردم توجه میکند.
وی با بیان اینکه فرهنگ وقف با ظهور اسلام در جامعه گسترش یافته است اظهار کرد: وقف ارتباط تنگاتنگی با مصالح عمومی دارد، خصوصاً در جوامعی که اختلاف طبقاتی در آن زیاد باشد به وسیله وقف، ثروتمند به فقیر می‌اندیشد و توانا به سراغ ناتوان می‌رود و خیلی از نیازمندیهای عمومی از این راه می‌تواند برطرف شود.
حجت الاسلام عمادی تصریح کرد: امروز ازدواج جوانان، کمک به فقرا، خیرات و مبرات، کمک به دانشجویان، توسعه حوزه های علمیه و… از جمله اهداف عمومی جامعه هستند که می‌تواند توسط وقف تحقق پیدا کند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان جلفا در ادامه با اشاره به برنامه های اجرایی در هفته وقف عنوان کرد: دیدار با امام جمعه و فرماندار شهرستان، دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس، تجلیل از برترین های سی و نهمین دوره مسابقات قرآنی، افتتاح ساختمان امام زاده سیداحمد شاهمار و برگزاری چندین نشست و سخنرانی با موضوع وقف از جمله برنامه های اجرایی اداره اوقاف در این هفته می باشد.
وی همچنین موقوفات شهرستان را بیش از ۵۰ مورد برشمرد و اظهار کرد: در سال ۹۵ نیز شش مورد وقف در زمینه های فقرزدایی، کمک به هزینه های مساجد و عزاداری های حسینی داشته ایم که نشان از پایبندی مردم نوع دوست این شهرستان به سنت حسنه وقف است.
عمادی در پایان ضمن تشکر از کسانی که در جهت عمران و آبادی موقوفات و بقاع متبرکه با اداره اوقاف شهرستان همکاری داشتند، وقف را زمینه ساز رشد و شکوفایی فرهنگ اصیل اسلامی در جامعه دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی جلفانیوز,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه