logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

شبکه کودک و نوجوان، فیلم و سریال خواهد ساخت

شبکه کودک و نوجوان، فیلم و سریال خواهد ساخت
براساس دستور رییس سازمان صدا و سیما، «گروه فیلم و سریال نوجوان» در شبکه کودک و نوجوان تشکیل خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی شبکه کودک و نوجوان، محمد سرشار، مدیر شبکه کودک و نوجوان سیما، با اعلام این خبر اظهار داشت: فیلمها و مجموعه‌های تلویزیونی رئال، یکی از قالبهای مورد علاقه نوجوانان هستند و بخش مهمی از جدول پخش برنامه‌های کانال امید را به خود اختصاص می‌دهند.
سرشار افزود: به دلیل سرمایه‌گذاری سنگین مهاجمان فرهنگی بر انحراف مخاطبان کوچک‌سال و راه‌اندازی شبکه‌های متعدد ماهواره‌ای، اینترنتی و ... برای پمپاژ محتوای معارض غیرایرانی، تشکیل جبهه مقاومت مردمی در این عرصه جنگ نرم تلویزیونی ضروری است و خط مقدم این مقاومت فرهنگی، شبکه کودک و نوجوان است که با رویکردی تربیت‌مدار، بحمدالله روندی رو به رشد را طی می‌کند.
مدیر شبکه کودک و نوجوان سیما گفت: تولیدات داستانی غیرایرانی قابل تامین خارجی، به اندازه مصرف تلویزیونی رده سنی نوجوان نیستند و بیشتر آنها، به جای تبادل ارزشها و کمک به رشد فرهنگی کشور، به تعارضات فرهنگی دامن می‌زنند و حتی گاه نسخه‌هایی را که حتی برای جامعه خود نمی‌پسندند؛ به جامعه ایرانی تجویز می‌کنند.
وی اضافه کرد: به همین دلیل، ساخت فیلمها و سریالهای ایرانی، فرصت مناسبی برای بیان هنری ارزشهای سبک زندگی اسلامی ایرانی به مخاطب نوجوان خواهد بود. به همین منظور، با این دستور دکتر علی‌عسکری، رییس سازمان صدا و سیما، در شبکه کودک و نوجوان، «گروه فیلم و سریال نوجوان» تاسیس خواهد شد.
سرشار در پایان گفت: از ابتدای امسال، در خانه فیلمنامه کودک و نوجوان، مذاکره با نویسندگان متخصص و آشنا با منظومه تربیتی پشتیبان شبکه کودک و نوجوان شروع شده و موج قابل توجهی از فیلمنامه‌های مناسب کوچک‌سالان در حال نگارش و آماده شدن برای تولید است.
گفتنی است از 30 شهریور سال جاری، کانال امید شبکه کودک و نوجوان سیما، پخش آزمایشی خود را برای مخاطبان نوجوان بالای 12 سال آغاز کرده و در مراکز استانها، از طریق گیرنده‌های دیجیتال تلویزیونی قابل دریافت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه