logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان آباده :

صادرات مواد معدنی فرآوری شده به جای مواد خام باعث رشد اقتصادی می شود

صادرات مواد معدنی فرآوری شده به جای مواد خام باعث رشد اقتصادی می شود
در شش ماهه اول سال 95 مقدار 1 میلیون 89 هزار تن انواع مواد معدنی از معادن شهرستان آباده استخراج و جهت فرآوری به کارخانجات فعال در زمینه صنایع کانی غیر فلزی ارسال شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آباده نما؛در شش ماهه اول سال 95 مقدار 1 میلیون 89 هزار تن انواع مواد معدنی از معادن شهرستان آباده استخراج و جهت فرآوری به کارخانجات فعال در زمینه صنایع کانی غیر فلزی ارسال شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آباده نما,

خلیل سلیمان‌پور رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان آباده ضمن اعلام این خبر افزود : از کل مواد معدنی استخراج شده حدود 885 هزار 247 تن معادل 2/81 درصد آن انواع خاک‌های صنعتی و نسوز بود که بخشی از آن در داخل شهرستان و مابقی به کارخانجات کاشی و سرامیک کشور مخصوصاً استان یزد به عنوان قطب تولید این محصول در کشور ارسال می‌گردد.

,

به گفته سلیمان‌پور از دیگر مواد معدنی استخراج شده در شهرستان آباده انواع سنگ‌های مرمریت و تراورتن است که سهمی حدود 50 هزار 514 تن را به خود اختصاص داده و عمده سنگ‌های استخراج شده علاوه بر فرآوری در واحدهای سنگ‌بری شهرستان به استان‌های یزد و اصفهان نیز حمل می‌گردد، ضمن اینکه سایر مواد معدنی شهرستان آباده را سنگ آهن، سنگ لاشه، خاک رس و... را می‌توان نام برد.

,

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان آباده با بیان اینکه بخش معدن به عنوان یکی از بخش‌های مهم و تأثیرگذار در تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند توجه ویژه بخصوص در حوزه نقدینگی است، از عزم جدی وزارت صنعت، معدن و تجارت جهت کاهش و توقف صادرات مواد معدنی خام بخصوص سنگ‌های ساختمانی خبر داد و گفت: در این راستا و همسو با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و به منظور ایجاد ارزش افزوده بیشتر در داخل کشور معاونت معدنی وزارتخانه متبوع در تاریخ 29/8/95 طی دستورالعملی به انجمن‌ها، موسسات و شرکت‌های صادر کننده مواد خام معدنی تأکید نمود که به تدریج نسبت به کاهش صدور مواد خام به‌ویژه سنگ‌های نما اقدام نمایند که یقیناً اجرایی شدن این امر تأثیرات شگرفی در افزایش درآمد ملی، ارز آوری بیشتر و کاهش مشکلات ناشی از بیکاری به عنوان یکی از چالش‌های اساسی جامعه خواهد گذاشت.

,

سلیمان‌پور در پایان با اشاره به اینکه بخش معدن علیرغم داشتن مزیت نسبی در کشور و به عنوان بخشی که می‌تواند با حداقل امکانات بیشترین ارزش افزوده و ارز آوری را داشته باشد گفت: در حال حاضر مهم‌ترین چالش این حوزه کمبود نقدینگی است که امیدواریم همه دستگاه‌ها بخصوص سیستم بانکی به یاری معدن‌کاران آمده و با تخصیص اعتبارات مناسب بستر لازم را جهت توسعه فعالیت‌های معدنی فراهم سازند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه