logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

وجود 12 امامزاده ثبت شده و780 موقوفه در مانه وسملقان/هزینه شدن درآمد های موقوفات در ایام محرم وصفر

وجود 12 امامزاده ثبت شده و780 موقوفه در مانه وسملقان/هزینه شدن درآمد های موقوفات در ایام محرم وصفر
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان مانه و سملقان از وجود 12 امام زاده وتعداد 780 موقوفه ثبت شده در سطح شهرستان مانه وسملقان خبر دادو گفت:90 درصد درآمد های موقوفات صرف اطعام عزاداری های محرم وصفر می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  آشخانه محمد قربانی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان مانه و سملقان در گفتگو با خبرنگار ما گفت:در شهرستان مانه و سملقان 780 موقوفه و تعداد 900 رقبات و 12 امامزاده ثبت شده در سامانه اوقاف دارد.
وی گفت:رویکرد اداره اوقاف احیای موقوفات است و در شهرستان موقوفات بزرگی داریم که در گذر رمان به فراموشی سپرده شده است.
وی تصریح کرد:در گذشته به دلیل کم بودن نیروی انسانی در اداره اوقات شهرستان برخی از اوقات اوقاف با اجازه بهای اندکی به متقاضیان داده می شد اما امسال رویکرد عوض شده است و اجاره موقوفات به بهای روز محاسبخ می شود و قرارداد منعقد می شود.
قربانی ادامه داد:موقوفات بزرگی از سال 80 به بعد بدون قرارداد اجاره شده بود اما با همکاری ائمه جمعه و فرمانداری 3 موقوفه بزرگ طی یک سال احیا شد که نمونه آن زمین کشاورزی 25 هکتاری در روستای بازارغارناس بود.
قربانی بیان داشت:90درصد موقوفات برای اطعام عزاداری سیدااشهدا وقف می شود و لذا تقریبا بیشتر درآمد موقوفات در ایام محرم و صفر در مساجد برای مراسمات هزینه می شود.
وی تصریح کرد:طی سال گذشته درآمد موقوفات 70 درصد افزایش داشت که نتیجه آن افزایش 50 درصدی اجرای تیت موقوفات بوده است.
رئیس اداره اوقاف بیان داشت:90 درصد موقوفات مربوط به زمین کشاورزی و 10 درصد مابقی نیز مربوط به عرصه های مدارس هستند.وی با اشاره به وقف جدید گفت:در سال جاری 8 مورد وقف جدید بر اساس نیازهای روز جامعه در زمینه آموزش ،درمان،دارو و ... ثبت شده است و تلاش بر آن است تا وقف ها به این سمت سوق داده شود.
وی با اشاره به سرمایه‌گذاری در موقوفات نی گفت:بخشی از زمین های کشاورزی که اکنون شرایط کشت ندارند ،باغاتی که خشک شده اند و یا زمین هایی که در روستاها در طرح هادی قرار گرفته و می توان به تجاری یا مسکونی تغییر داد ، امیدواریم از طریق سرمایه گذاری بتوان احیا کرد.
قربانی افزود:موقوفات در روستای مهمانک که در مسیر مسافران قرار دارد تلاش داریم تا با جذب سرمایه گذار به زائر سرا و اقامتگاه تبدیل کنیم.
وی در خصوص امامزاده دلاور شهر آشخانه گفت:امامزاده دلاور با توجه به اینکه قبلا آرامستان شده است امکان توسعه ندارد و قبور این امامزاده سازماندهی شده و درآمد آن برای امامزاده صرف می شود.
قربانی بیان داشت:امامزاده سید احمد و سید محمود چمن بید و امامزاده ابراهیم روستای انصار به عنوان طرح میقات الرضا بر اساس طرح جامع معرفی شده اند و هرگونه طرح عمرانی با هماهنگی این طرح صورت می پذیرد.
وی افزود:با توجه به اینکه این دو امامزاده د مسیر جاده آسیایی قرار دارند برنامه ریزی ها انجام شده تابتوان این دو امامزاده به صورت مهمانسرا آماده ی استفاده ی مسافران گردد .
وی همچنین گفت:امسال ساخت نماز خانه چمن بید با مبلغ 4 میلیارد ریال از اعتبارات سفر رهبری،رئیس‌جمهور و مردمی انجام شد و به بهره برداری رسید.
وی به امامزاده روستای کاستان اشاره کرد و گفت:خیری مبلغ 200 میلیون ریال برای تهیه ی پنل خورشیدی جهت تامین برق این امامزاده پرداخت کرده است.
وی با اشاره به هفته وقف برنامه این هفته را تشریح کرد و گفت:از برنامه های هفته وقف در شهرستان نشست با امام جمعه،فرماندار،برگزاری همایش همه هفته وقف در امامزاده دلاور آشخانه ،برپایی ایستگاه های همه واقف باشیم  و اجرای نیت توزیع اقلام غذایی در روستاهای خرمده،کشانک می باشد.
انتهای پیام/ص
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آشخانه,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه