logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

خروج دو واحد نیروگاه حرارتی شازند از مدار

نیروگاه حرارتی شازند در منگنه وعده های روحانی/ وعده تامین سوخت هنوز عملی نشده است

نیروگاه حرارتی شازند در منگنه وعده های روحانی/ وعده تامین سوخت هنوز عملی نشده است
واحدهای۲و ۳ نیروگاه شازند به دلیل عدم تامین سوخت گاز با فشارهای مسؤولان شهرستانی و استانی از مدار خارج شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از پایگاه خبری شازند ما، واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه شازند به دلیل عدم تامین سوخت گاز با فشارهای مسؤولان شهرستانی و استانی از مدار خارج شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما, شازند ما,

موضوع سوخت نیروگاه حرارتی شازند، سالهاست که نقل محافل و جلسات متعدد بوده و تمام تاکیدات بر عدم استفاده این واحد صنعتی از سوخت مازوت است.

,

تاجایی که حسن روحانی رئیس جمهور کشور در سفر خود به استان مرکزی در جمع مردم این استان از قطع کامل سوخت مازوت در نیروگاه شازند خبر داده بود.

,

​

,

​

, ​, , ​,

استاندار مرکزی نیز تحت فشار افکار عمومی و پیرو مصاحبه های گذشته خود مجبور به تحت فشار قرار دادن نیروگاه و قطع سوخت مازوت آن شد.

,

این درحالی است که بادرستانی مدیرعامل نیروگاه در پنجمین جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوا گفته بود: نباید از محدودیتهای اجرایی و عملیاتی اختصاص گاز غافل شد، تاکنون معادل ظرفیت نیروگاه گاز اختصاص داده نشده است.

,

اما هم‌اکنون نیروگاه شازند با 40 درصد ظرفیت کار می‌کند و 60 درصد ظرفیت به دلیل نبود سوخت مصرفی کافی از مدار خارج شده است.

,

به گفته مدیرعامل نیروگاه شازند، این نیروگاه در مجموع روزانه هفت میلیون متر مکعب سوخت گاز نیاز دارد و در حال حاضر حداقل چهار میلیون متر مکعب کمبود سوخت داریم.

,

بادرستانی با بیان اینکه در حال حاضر از سوخت مازوت استفاده نمی‌شود گفت: بنا بود سوخت مصرفی نیروگاه تامین شود، اما شرکت گاز در این خصوص همکاری لازم را ندارد و با مشکل مواجه شده‌ایم.

,

براساس دستور رئیس جمهور در سفر هیات دولت به استان مرکزی و همچنین مصوبه کارگروه کاهش آلودگی هوا، نیروگاه شازند حق استفاده از سوخت مازوت را ندارد که در روزهای اخیر این نیروگاه به دلیل عدم تامین سوخت گاز خلاف مصوبه از سوخت مازوت استفاده کرد و در این خصوص خبری تحت عنوان" علی رغم ممنوعیت؛ باز هم مصرف مازوت در نیروگاه شازند خبرساز شد/وعده هایی از جنس کاغذ" در این پایگاه خبری منتشر شد.

, علی رغم ممنوعیت؛ باز هم مصرف مازوت در نیروگاه شازند خبرساز شد/وعده هایی از جنس کاغذ, علی رغم ممنوعیت؛ باز هم مصرف مازوت در نیروگاه شازند خبرساز شد/وعده هایی از جنس کاغذ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه