logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس اتحادیه بافندگان فرش دستباف سنندج:

بدقولی سازمان تامین اجتماعی در بیمه کردن فرش بافان/ اکثر کارخانه ها با 30درصد توان خود فعالیت می کنند/ 19 ماه فروش نداشته ام

بدقولی سازمان تامین اجتماعی در بیمه کردن فرش بافان/ اکثر کارخانه ها با 30درصد توان خود فعالیت می کنند/ 19 ماه فروش نداشته ام
رئیس اتحادیه بافندگان فرش دستباف سنندج،گفت: به عنوان تولیدکننده ای که 19ماه فروش نداشته ام در کنار سایر هزینه ها، تولیدات خود را زیر قیمت عرضه می کنم و دیگر قید تولید را زده ام.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اشرف رستم پور رئیس اتحادیه بافندگان فرش دستباف سنندج در گفت و گو با خبرنگار «رازق» با بیان این مطلب که مطابق گفته دولت  هدف از برجام ارتباط با بازار جهانی علی الخصوص آمریکا بود اظهار کرد: با مسائل پیش آمده در خصوص نقض برجام تصورات ما برای رفع تحریم ها و نیز رکود موجود در بازار از بین رفت.

وی از جمله دلایل رکود خارجی را ایجاد تفاوت و فاصله بین  سلیقه تولید کننده ایرانی با سلیقه و تمایلات خریداران جهانی عنوان کرد و دلایل رکود در  بازارداخلی را عدم نقدینگی دانست.

رئیس اتحادیه بافندگان فرش دستباف سنندج افزود: وضعیت اقتصادی مردم به شکلی است که به سختی می توانند نیازهای اولیه خود شامل خوراک و پوشاک را تامین کنند.
 
رستم پور در ادامه این مطلب افزود: در حال حاضر فرش دستباف جز لوازم غیرضروری یک زندگی محسوب می شود و به همین دلیل اتحادیه فرش دستباف در شرایط بسیار حادی بسر می برد.

وی تورم تک رقمی اعلام شده توسط دولت را تورم رکودی عنوان کرد و افزود: زمانی که بازار در حالت جنب و جوش است دولت می بایست نرخ تورم را کنترل و تک رقمی شدن آن را جزء افتخارات خود بیان کند نه در شرایط رکود بازار!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رازق,
,
,
,
,
,
,
,
,

**اکثر کارخانه ها با 30درصد توان خود در حال فعالیت هستند

رستم پور که خود یکی از تولیدکنندگان سنندجی می باشد، گفت: اکثر کارخانه ها با 30درصد از توان خود در حال فعالیت هستند و بسیار ضعیف یا رو به ورشکستگی هستند.

وی ادامه داد: من به عنوان تولیدکننده ای که 19ماه فروش نداشته ام در کنار سایر هزینه ها، تولیدات خود را زیر قیمت عرضه خواهم کرد و دیگر تولید نخواهم کرد.

رئیس اتحادیه بافندگان فرش دستباف، ضمن اعلام رضایت بابت کارت های اعتباری، به تشریح کارکرد این کارت ها پرداخت و گفت: حدود2سال قبل به این نتیجه رسیدیم که گرفتن وام باعث افزایش بدهی تولیدکننگان به بانک ها می شود و در نتیجه ارائه کارت های اعتباری مختص به کارمندان دولت که دارای حقوق ماهیانه و ثابت هستند پیشنهاد شد.
 
وی در ادامه  افزود: این حرکت اولین بار در نمایشگاه فرش سنندج انجام شد که باعث شد به روش اقساطی 9 تخته از فرش های خود را بفروش برسانم.

رئیس اتحادیه بافندگان فرش دستباف با بیان این مطلب که کارت های اعتباری طبق گفته وزیر در نمایشگاه فرش تهران نیز باید به بهره برداری می رسید، گفت: با این حال طرح کارت های اعتباری رد و طرح صندوق کارآفرینی امید مطرح شد که مردم نسبت به این صندوق بی اعتماد بودند.

, **اکثر کارخانه ها با 30درصد توان خود در حال فعالیت هستند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

**افزایش رو به رشد ریزشی های بیمه فرش بافان

رستم پور در خصوص افزایش رو به رشد ریزشی های بیمه فرش بافان، گفت: دولت قبل به دلیل عدم مشکل مالی در خصوص بیمه افراد، بدون بررسی صحت و سقم این مطلب که بیمه شونده حتما فرش باف است یا خیر افراد را زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار می داد.

وی در ادامه این مطلب افزود: در حال حاضر سازمان تامین اجتماعی همچنان بدبینانه به بافندگان فرش نگاه می کند که این امر باعث شده در دو سال اخیر حدود 8هزار نفر از پوشش بیمه لغو شوند.

رستم پور در پایان اضافه کرد: طبق توافقی که بین سازمان تامین اجتماعی و مرکز ملی فرش انجام شد قرار بر این شد در ازای هر 5ریزشی یک نفر جایگزین داشته باشیم که بطور کل سارمان تامین اجتماعی زیر حرف و قول خود زده است.

, **افزایش رو به رشد ریزشی های بیمه فرش بافان,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه