اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جزئیات توافق «طرح کاهش تولید نفت»

جزئیات توافق «طرح کاهش تولید نفت»
بعد از اوپکی‌ها، روز گذشته هم غیر اوپکی‌ها به توافق کاهش تولید رسیدند از ابتدای سال 2017 میلادی به مدت 6 ماه میزان عرضه نفت به بازار روزانه یک میلیون و 722 هزار بشکه کم می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  توافق روز گذشته غیراوپکی‌ها برای کاهش 600 هزار بشکه‌ای عرضه نفت مُهر پایانی بر توافق نهایی «طرح کاهش تولید نفت» بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


روز گذشته کشورهای عضو غیراوپک به همراه کشورهای عضو در وین اتریش توافق کردند طی 6 ماه ‌نخست سال میلادی 2017تولید خود را 600 هزار بشکه در روز کاهش دهند در این توافق قرار شده است که روسیه 300 هزار بشکه در روز، مکزیک 100 هزار، آذربایجان 35 هزار، بحرین 10 هزار، برونئی 4 هزار، گینه 12 هزار، قزاقستان 20 هزار، مالزیا 20 هزار، عمان 45 هزار، سودان 4 هزار و سودان جنوبی 8 هزار بشکه در روز تولید خود را کاهش دهند.

پیش از این کشورهای عضو اوپک نیز در اجلاس رسمی به توافق رسیده بودند که 1.2 میلیون بشکه در روز تولید خود را کاهش دهند. بنابراین با توجه به توافق 30 نوامبر و روز گذشته (10 دسامبر) کشورهای تولیدکننده نفت از ابتدای سال میلادی 2017 یک میلیون و 800 هزار بشکه(به طور دقیق یک میلیون و 722 هزار بشکه) تولید خود را کاهش خواهند داد که در جدول زیر جزئیات کامل این کاهش را نمایش داده می‌شود. 

در بین این کشورها تنها ایران تولید خود را 90 هزار بشکه در روز افزایش می‌دهد. دلیل افزایش تولید ایران تحریم‌هایی است که طی چند سال گذشته سقف صادرات ایران را پایین آورده بود.  بنابراین ایران با این افزایش به سقف صادرات قبل از تحریم‌ها خواهد رسید.

,
,
,
,
,
,

منبع: فارس

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه