logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رئیس اداره آموزش و پرورش دیشموک:

مشکل فضای آموزشی روستاهای «انجیره» و «چِنگِل» برطرف شد

مشکل فضای آموزشی روستاهای «انجیره» و «چِنگِل» برطرف شد
رئیس اداره آموزش و پرورش دیشموک گفت: با نصب مدرسه پیش‌ساخته با اعتباری قریب 20 میلیون‌ تومان مشکل فضای آموزشی روستاهای انجیره و چِنگِل برطرف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه، رئیس اداره آموزش و پرورش دیشموک امروز در حاشیه افتتاح مدرسه پیش ساخته روستای چِنگِل در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری اظهار کرد: با نصب مدرسه پیش‌ساخته با اعتباری قریب20میلیون‌تومان مشکل فضای آموزشی روستاهای انجیره و چِنگِل برطرف شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری شهرستان کهگیلویه،,

منصور صالح زاده  گفت: با نصب مدرسه پیش‌ساخته با اعتباری قریب20میلیون‌تومان مشکل فضای آموزشی روستاهای انجیره و چِنگِل برطرف شد.

,

وی با بیان اینکه، فضای آموزشی پیش ساخته "کانکسی"روستای‌های شرانگ‌رانگ و حیدری آجم از طریق اداره کل نوسازی مدارس و سَرسُر، بردله و طاهراباد از طرف یک خیر با پیگیری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و سَرتُل، "له لاشون" یا لوشان، انجیره و چِنگِل هم از طرف موسسه‌های خیریه ماموت واهل البیت تهران با پیگیری اداره آموزش و پرورش  و  بالاخره سر تنگ لیراب از طرف موسسه خیریه مهر گیتی تهران و با پیگری مدیرکل نوسازی مدارس تامین گردیده‌اند، خاطرنشان کرد: ساختمان مدارس پای‌پَره و تنگ‌سوخته  هم با پیگری اداره آموزش و پرورش و توسط گروه جهادی بسیجیان فجر صادق ساخته شده است.

,

صالح زاده با اشاره به نامناسب بودن وضع برخی دیگر از فضایهای اموزشی روستاهای دیشموک، تاکید کرد: روستای سرگچ یکی از بدترین مکان های اموزشی را دارد که مدرسه پیش ساخته آن به دلیل عدم برخورداری از راه ارتباطی مناسب، امکان انتقال و نصب در آن روستا نیست.

,

رئیس اداره آموزش و پرورش دیشموک گفت: از زمان تصدی سمت مدیریت آموزش و پرورش دیشموک معضل فضای آموزشی بیش از12 منطقه روستایی و حتی در برخی مناطق دورافتاده برطرف گردیده است.

,

 

,
,
,
,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
, , ,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه