اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حیدر العبادی: پیروزی بر داعش نزدیک است

حیدر العبادی: پیروزی بر داعش نزدیک است
نخست وزیر عراق در دیدار با وزیر دفاع آمریکا تاکید کرد که نبرد آزادسازی موصل در تمامی محورها روند طبیعی خود را طی می کند و پیروزی بر گروه داعش نزدیک است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش مهر، وزیر دفاع آمریکا در سفر به بغداد با نخست وزیر عراق دیدار و رایزنی کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


در همین راستا، دفتر «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق پس از دیدار با «اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا تاکید کرد: طرفین در این دیدار در خصوص روند عملیات آزادسازی موصل و پیروزی های نیروهای عراقی در عرصه نبرد و بازگرداندن ثبات به مناطق آزاد شده به همراه تسلیح و آموزش نیروهای عراقی رایزنی کردند.

نخست وزیر عراق در این دیدار تاکید کرد: نبرد آزادسازی موصل در تمامی محورها روند طبیعی خود را طی می کند و نیروهای ما به حفاظت از شهروندان متعهد هستند. پیروزی بر گروه تروریستی داعش نزدیک است.

از سوی دیگر اشتون کارتر نیز پیروزی نیروهای عراقی در عملیات موصل را تبریک گفت و افزود: آمریکا و جامعه جهانی از عراق در مبارزه با تروریسم و بازگردانی ثبات دبه مناطق آزاد شده حمایت می کند.

این در حالی است که روز شنبه منابع رسانه ای اعلام کردند که جنگنده های آمریکایی طی یک هفته گذشته و در جریان دو حمله هوایی به شهر موصل ۹۰ نظامی عراقی را کشته‌ اند و با این حال، مدعی هستند که این حملات، اشتباهی بوده است.

گفتنی است، پیشتر نیز آمریکایی ها مواضع ارتش عراق در شهر الرمادی و همچنین موصل را هدف قرار داده بودند. در کشورهای دیگری نظیر سوریه، افغانستان و پاکستان نیز، جنگنده های آمریکایی اقدام به بمباران مواضع نظامیان و غیر نظامیان می کنند و سپس منکر تعمدی بودن این حملات می شوند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه