logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اخوان و قطر در پس پرده انفجار قاهره

اخوان و قطر در پس پرده انفجار قاهره
وزارت کشور مصر سران گروه اخوان المسلمین مستقر در قطر را در پس پرده انفجار اخیر در یک کلیسا در شهر قاهره دانستند که در آن 20 نفر کشته و 30 نفر دیگر زخمی شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛وزارت کشور مصر در بیانیه خود آورده است: آزمایش "دی ان ای" خانواده عامل انتحاری ملقب به "ابو دجانه الکنانی" با بقایای جسد یافته شده در محل حادثه مطابقت دارد.
این بیانیه افزود: عامل انتحاری ر سال 2014 میلادی به اتهام تامین امنیت راهپیمایی های گروه اخوان المسلمین با سلاح گرم دستگیر شد اما بعد از دو ماه آزاد گشت. مسئولان امنیتی بار دیگر تلاش کردند که وی را برای بازجویی درخصوص دو پرونده دیگر متعلق به سال 2015 میلادی که در رابطه با گروههای تکفیری بود، دستگیر کنند اما وی از انظار متواری شد.
عبدالفتاح سیسی رئیس جمهور مصر در جریان سخنرانی کوتاه خود در مراسم تشییع و خاکسپاری قربانیان گفت: عامل جنایت محمود شفیق محمد مصطفی 22 ساله است که کمربند خود را در کلیسای مرکز قاهره منفجر کرد.
هنوز هیچ شخص یا گروهی مسؤولیت این حمله را برعهده گرفته است و جنبش "حسم" نیز که مسؤولان آن را وابسته به گروه اخوان المسلمین می دانند، هرگونه دست داشتن خود در این انفجار را رد کرده است.
وزارت کشور مصر اعلام کرد: متهم اصلی فراری این شبکه "مهاب مصطفی السید قاسم 30 ساله و پزشک است و ثابت شده است که دارای تفکر تکفیری سید قطب اخوانی است . همچنین ثابت شده است که با برخی از کسانی که معتقد به مفاهیم گروه موسوم به انصار بیت المقدس هستند، در ارتباط بوده است.
در بیانیه یاد شده آمده است: تحقیقات تایید می کند که این فرد در سال 2015 به قطر رفته است و ارتباط قوی با برخی از سران گروه اخوان المسلمین تروریستی فراری دارد و آنها توانستند اند این فرد را برای اجرای نقشه تروریستی خود و سوق دادن مصر به سمت عملیات تروریستی با حمایت مای و پشتیبانی کامل اخوان متقاعد کنند. آنها اینکار را در چارچوب برهم زدن ثبات مصر و فتنه انگیزی صورت دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

منبع:العالم

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه