logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

از ابتدای دیماه؛

طرح غربالگری اضطراب کودکان در بروجرد اجرا می شود

طرح غربالگری اضطراب کودکان در بروجرد اجرا می شود
مسئول پیشگیری از آسیب های اجتماعی بهزیستی بروجرد گفت: طرح غربالگری اضطراب کودکان در بروجرد از ابتدای دیماه در مهدهای کودک برای کودکان 5 تا 6 سال اجرا می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد  "کرم رجبی" مسئول پیشگیری از آسیب های اجتماعی بهزیستی بروجرد گفت: این طرح امسال در مهدهای کودکی که تحت نظارت بهزیستی هستند اجرا می شود و قرار است حدود 500 کودک 5 تا 6 ساله غربالگری شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , بازتاب بروجرد, بازتاب بروجرد,   , "کرم رجبی" مسئول پیشگیری از آسیب های اجتماعی بهزیستی بروجرد , گفت: این طرح امسال در مهدهای کودکی که تحت نظارت بهزیستی هستند اجرا می شود و قرار است حدود 500 کودک 5 تا 6 ساله غربالگری شوند.,


وی اضافه کرد: سال گذشته این طرح بر روی 400 کودک در بروجرد اجرا شد که از این تعداد 141 کودک مشکل اضطراب داشتند که تقریبا یک سوم کودکان مضطرب بودند و تنها 50 کودک مورد درمان قرار گرفتند و بقیه برای درمان این مشکل مراجعه نکردند.

,
,


به گفته وی عوامل مختلفی در اضطراب های کودکان نقش دارند که یکی از این دلایل جدایی کودکان از والدین و حضور در مهدکودکها است که این مشکل بیشتر در کودکانی دیده می شود که مادران آنها شاغل هستند اما اختلافات خانوادگی  و ترس کودکان هم از عوامل دیگر اضطراب محسوب می شوند.

,
,


رجبی اضطراب را زیر بنای بسیاری از بیماریها عنوان کرد و افزود: در صورتی که کودکان در سنین کم با مشکل اضطراب مواجه هستند بهتر است نسبت به درمان آنها اقدام شود چرا که عدم درمان این اضطراب طی سال های بعدی در زندگی کودکان گسترده تر می شود و ممکن است در عملکرد تحصیلی و شغلی آینده آنها تاثیر گذار باشد.

,
,


وی بیان کرد: این طرح از ابتدای دیماه در مهدهای کودک به مدت یک ماه اجرا می شود که در این طرح فرم سنجش مورد نظر توسط والدین کودکان تکمیل می شود و پس از ارزیابی لازم در صورتی که اضطراب کودک مشخص شود به مراکز مشاوره ارجاع داده می شوند.

,
,


انتهای پیام/  

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه