logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون سلامت دامپزشکی استان زنجان:

تاکنون ردپایی از آنفولانزای پرندگان در زنجان مشاهده نشده است

تاکنون ردپایی از آنفولانزای پرندگان در زنجان مشاهده نشده است
معاون سلامت دامپزشکی استان زنجان با اشاره به وضعیت بیماری آنفلوآنزای پرندگان در استان زنجان، گفت: تاکنون ردپایی از آنفولانزای پرندگان در زنجان مشاهده نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد باقر حاج‌کاظمی در گفت و گو با خبرنگار مهرزنجان، با اشاره به بیماری آنفولانزای فوق حاد طیور، اظهار کرد: این بیماری در هفت کشور اروپایی و هندوستان مشاهده شده و امکان انتقال این بیماری از طریق پرندگان مهاجر وجود دارد که در این زمینه اقدامات لازم برای یشگیری از بروز این بیماری ضروری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمد باقر حاج‌کاظمی در گفت و گو با خبرنگار , مهرزنجان, ، با اشاره به بیماری آنفولانزای فوق حاد طیور، اظهار کرد: این بیماری در هفت کشور اروپایی و هندوستان مشاهده شده و امکان انتقال این بیماری از طریق پرندگان مهاجر وجود دارد که در این زمینه اقدامات لازم برای یشگیری از بروز این بیماری ضروری است.,

وی به جلوگیری از تماس طیور محلی با پرندگان وحشی و کنترل ماشین ‌های حمل و نقل طیور صنعتی تأکید کرد و افزود: شبکه بهداشت و مسئولان خانه ‌های بهداشت روستایی نسبت به آموزش افراد و اطلاع ‌رسانی اقدامات لازم را انجام دهند.

,

معاون سلامت دامپزشکی استان زنجان با اشاره به وضعیت بیماری آنفلوآنزای پرندگان در استان زنجان، تصریح کرد: در راستای پیشگیری از این بیماری نظارت و پایش در دستور کار اداره کل دامپزشکی استان است.

,

حاج‌کاظمی با بیان اینکه موضوع آنفلوآنزای پرندگان باید جدی گرفته شود و با توجه به بازرسی های صورت گرفته توسط دامپزشکی استان زنجان تاکنون موردی از آنفلوآنزای پرندگان در زنجان مشاهده نشده است، بیان کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون هیچ موردی از بیماری آنفلوآنزای پرندگان در استان زنجان مشاهده نشده و همزمان با نمونه برداری از مرغداری ها و نیز مناطق زیست پرندگان در زنجان، گروه های دامپزشکی استان بر سلامت مرغ ها و پرندگان کشتار شده نظارت می کنند.

,

وی با بیان اینکه در حال حاضر با توجه به این بیماری، صید پرندگان ممنوع است چرا که این آنفولانزا بین انسان و حیوان مشترک بوده و طعمه آن پرندگان هستند، اظهار داشت: احتمال دارد پرندگان و مرغ های بومی در تماس با مهاجرت پرندگان مهاجر در تالاب ها و برکه ها باشند که برای پیشگیری و حفظ سلامت مرغ و پرندگان بومی باید آنها را در مکان ها محصور نگهداری کنند.

,

معاون سلامت دامپزشکی استان زنجان با بیان اینکه آنفلوآنزا یکی از بیماری های خطرناک پرندگان به شمار می رود و عامل این بیماری ویروسی می تواند به سرعت منتشر شود و پرندگان بسیاری را آلوده و بیمار کند، گفت: شهروندان از خرید مرغ زنده از دوره گردها خودداری و مرغ مصرفی خود را به صورت بسته بندی از مراکز مجاز عرضه در سطح این استان تهیه کنند.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه