logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تاکیدمعاون‌خاتمی به‌سهم‌خواهی از روحانی

تاکیدمعاون‌خاتمی به‌سهم‌خواهی از روحانی
معاون خاتمی در دولت اصلاحات می‌گوید که در ماجرای ائتلاف اصلاح‌طلبان با روحانی، سهم‌خواهی به درستی صورت نگرفت و آنها باید قبل از انتخابات بر سر سهم خود شرط‌های بیشتری می‌گذاشتند!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، محمدعلی ابطحی در مصاحبه با نامه‌نیوز و درباره ائتلاف اصلاح‌طلبان و روحانی گفت: به نظر من این یکی از بلوغ‌های سیاسی بود. البته در ادامه نشان دادیم که کمی در این موضوع کاستی داریم، بعد از انتخابات ائتلاف در روند تشکیل کابینه شکل نگرفت و کسانی که بر سر کناره‌گیری آقای عارف از روند انتخابات و حمایت آقای خاتمی از این موضوع تلاش کرده بودند می‌توانستند قبل از این توافق شرایط ائتلاف را مثل همه جای دنیا ببندد و وزارت‌خانه‌های مورد نظر خود را براساس این توافق و ائتلاف جا به جا کند، که این کار را نکردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
وی در پاسخ اینکه «آقای عارف الان دلخور هستند؟» گفت: منظور من آقای عارف نیست منظور من کلیت گروه و جریان است که سهم‌خواهی در این خصوص به درستی انجام نگرفت.
,
 
,
معاون حقوقی و پارلمانی خاتمی در دولت اصلاحات در پاسخ این پرسش که «آیا آقای عارف از ائتلاف ناراحت بودند؟ به نظر می‌رسد این ناراحتی و دلخوری هنوز هم وجود دارد». پاسخ داد: اگر روند ائتلاف به یک بلوغ رسیده بود و تقسیمات در روند توافق صورت گرفته بود مثل همه جای دنیا فکر می‌کنم بهتر بود. من به دوستانی که در جلسات ائتلاف بودند هم گفتم که این اقدام دستپاچه شما خیلی کار مناسبی نبود و اگر از قبل مثلا بر سمت معاون اولی و وزارت‌خانه فلان و یا بهمان توافق کرده بودند بهتر بود. همه این برداشت را داشتند که عارف معاون اول شود و خب به همین دلیل است که می‌گویم روند ائتلاف هنوز به بلوغ نرسیده است.
,
 
,
اظهارات طلبکارانه معاون خاتمی در حالی است که افراطیون مدعی اصلاحات بیشترین سهم را از کابینه، معاونت‌های وزیران و استانداران دریافت کرده‌اند اما در عین حال براساس استراتژی از پیش تعیین شده بنا دارند همواره از موضع طلبکار ناراضی، امتیازات مضاعفی از دولت بگیرند و همواره روحانی را در موضع بدهکار نگه دارند.
,
 
,
منبع: کیهان
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه